Rangadót nyert idegenben U17-es csapatunk!

2024-03-11 Off By Németh Ferenc

Az első helyezett Dombóvár vendégei voltak Mutter Attila és Vlaszák Géza tanítványai, akik érett és jó játékukkal magabiztosan nyertek a listavezető, kimondottan jó csapatnak mondható Dombóvár ellen!

U17:  Dombóvár –  Nagykanizsa  0 – 2 (0 – 0)

Összeállítás: Takács K –  Mikler P,  Bódi B,  Szilárd Z ,  Erdei M –  Lancsák M,  Csire B,( Kardos Á), Richter M ( Lang Zs) –  Karsai Sz ,( Bem M) Varga B,( Gyertyánági G) Feitl B

Gólszerzők:  Szilárd Z, Láng Zs

Mutter Attila vezetőedző:

A bajnokságban elfoglalt helyezések alapján rangadónak számító mérkőzésen az első két helyezett találkozott. A mérkőzés első részében a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, lassan vettük fel mérkőzés megfelelő ritmusát.  Kis idő elteltével magunkra találtunk és a félidő hátralévő részében már mi uraltuk a játékot. Az első játékrész még kiegyenlített játékot hozott. A második félidőben már csak egy csapat volt a pályán. A srácok maximálisan rászolgáltak a dicséretre. Rendkívül motiváltan, végig fegyelmezetten, taktikai utasításokat betartva hoztuk le a mérkőzést. Győzelmünk a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemlettnek mondható.