U10-es tornagyőzelem a Bányászcsarnokban, a büntetőpárbaj ezúttal a miénk volt. – Torda Dani a torna legjobb játékosa lett.

2024-03-13 Off By Németh Ferenc

Kisiván Gábor U10-es csapata zárta a téli teremtorna sorozatunkat, akik kitettek magukért újra, hiszen mindkét csapatunk végig versenyben volt, míg az egyik meg is nyerte a tornát. Összességében egy erős és jó színvonalú tornával zártuk le a téli teremidőszakot.

Kisiván Gábor vezetőedző:

A terem időszak zárását egy saját tornával fejeztük be. Úgy gondolom egy rendkívül színvonalas, kiélezett mérkőzéseket hozó tornát sikerült megrendezni. Számunkra is fontos volt, mert 2 csapattal tudunk elindulni, így majdnem mindenkinek játéklehetőséget tudtunk biztosítani. A védekezésünk a mérkőzések túlnyomó részén rendben volt, inkább a gólok hiányoztak, illetve a helyzetkialakítás is meg volt, csak a koncentráció hiányzott a befejezéseknél. Mind a 2 csapatunk sikerrel vette a csoportkört, az elődöntőben viszont csak az egyik ágon sikerült a döntőbe jutni. A bronzmérkőzést sajnos nem sikerült megnyerni. Hiányzott a szerencse és a jó egyéni teljesítmények. A döntőben viszont meg tudtuk szerezni a győzelmet. Nagy küzdelemben, büntetőpárbajban. Ezúton szeretnék gratulálni a csapatnak, hiszen ez volt az idei első torna győzelmünk.

Torna különdíjasok:

Legjobb hazai játékos: Téczely Tamás

Torna legjobb játékosa: Torda Dániel

  1. Nagykanizsa kék
  2. Siófok
  3. Szentlőrinc
  4. Nagykanizsa piros
  5. Kozármisleny
  6. Lurkó
  7. Sárvár
  8. Pápa