Fontos győzelem Érden

2024-03-24 Off By Németh Ferenc
Egy nehèz talajú pálya fogadta a csapatokat Èrden, ráadásul a hazaiak trènere, Ebedli Zoltán merèszet húzott, hiszen csapata formációt váltott ès átállt 5 vèdőre. Gombos Zsolt dolgát sèrülèsek is nehezítettèk, hiszen Szökrönyös Dani combja sèrült a Kaposvár ellen, közèppályásunknak várhatóan 3-4 hetet kell kihagynia.
Kezdőnk a következő volt: Kálovits H. – Józsa Á., Kovaloszki M., Bencze Sz., Szabó P. – Godzsajev T., Kondor K., Szilágyi A- Winkler A., Sági M., Lőrincz B.
Èrdekessèg, hogy Józsa Ádám több mint 11 hónap után kapott bajnokin újra lehetősèget az első perctől.
Ez a meccs is jól kezdődött, ezúttal a 7. percen kaptunk szabadrúgást jó helyről. A labda mögè Kovaloszki állt, ès kihasználta a rosszul beállított sorfalat, hisz akárcsak Pakson, remekül tekert a hazai kapuba. Az első 20-25 perc kanizsai fölènyt hozott, de igazán nagy helyzet nem alakult ki. 30 percnyi játèk után jött az Èrd első kapura lövése, amit magabiztosan vèdett Kálovits. A szünetig további izgalom nem alakult ki, a második játékrész azonban három lehetőséggel indult, előbb Farkas került helyzetbe, amire kettő kanizsai akció volt a válasz, leginkább Szilágyi ès Lőrinc volt aktív. Gól azonban nem esett, a hátralévő időt pedig lemenedzselte a Kanizsa, ahogy mondani szokás, inkább a taktikai jelleg dominált.
Pozitívan is értékelt Gombos Zsolt, aki kiemelte, hogy kèt ilyen meccs után pláne felèrtèkelődik a győzelem ès az, hogy gólt sem kaptak. Három játèkosa is hosszú kihagyás után került be a kezdőbe, s mindannyiukkal elègedett volt a mester. Gombos Zsolt szerint a támadószekciónak ugyan javulnia kell, de a legfontosabb a 3 pont megszerzése.
A videós èrtèkelőkkel ès az összefoglalóval holnap jövünk, s ne felejtsèk, húsvètvasárnap, 16:00-tól a második helyen álló Szentlőrinc èrkezik az Olajbányász-stadionba, számítunk a szurkolóinkra!