Továbbra sem talál legyőzőre U12-es csapatunk!

2024-04-19 Off By Németh Ferenc

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Kiss Jácint csapata kiemelkedik a mezőnyből, hiszen immár 19. mérkőzésén maradt veretlen, amiből 17 mérkőzést meg is nyert. A csapat játéka és az egyéni teljesítmények is folyamatosan fejlődnek, amik gólzáporos győzelmeket hoznak.

Balatonalmádi SE – FC Nagykanizsa 2:3

Összeállítás: N. Horváth S.- Borbás B., Magyaródi H,- Ernszt M., Németh Z., Németh D., Horváth N., Láng L.,- Dervalics Á.

Kispad: Szabó B., Farkas Z., Hegedüs L., Weinausz B., Istiván Á.

Góllövők: Dervalics, Horváth, Hegedüs

Kiss Jácint vezetőedző: Az időjárási viszonyok finoman szólva sem voltak ideálisak a csapatok számára, hiszen orkán erejű szélben kellett futballozniuk. Ez azért is volt frusztráló, mert amúgy a szezon legminőségibb meccsét játszottuk le ellenfelünk ellen, akik nagyon megnehezítették a dolgunkat. Játékosaim nehezen vették fel a ritmust, a Balatonalmádi csapata ezt ki is használta, hiszen a vezető gólunk után gyorsan megfordították a meccset két pontrúgás gól után, ami után kellett egy kis idő míg magunkra találtunk. A férfias küzdelemből végül mi jöttünk ki jól, meg tudtuk fordítani a meccset a javunkra szép támadások után. Mindkét csapatot dicséret illeti a magas színvonalért, amit az időjárás ellenére is tudtak hozni, illetve a küzdeni tudásért.

FC Nagykanizsa – Szombathelyi Haladás VSE 4:2

Összeállítás: N. Horváth S.- Szabó B., Farkas Z.- Hegedüs L, Németh D., Németh Z., Horváth N., Láng L.

Kispad: Borbás B., Lakos B., Istiván Á., Vörös D.

Góllövők: Dervalics(2), Németh Z., Borbás B.

Kiss Jácint vezetőedző: Az őszi mérkőzés után nem számítottam könnyű meccsre, hiszen tudtam, hogy ellenfelünk jó képességű játékosokkal rendelkezik. A Hali a 10. perc környékén megszerezte a vezetést egy általunk könnyen eladott labda utáni kontrából. Ezt az előnyt bő 40 percen keresztül tartották is, majd kiegyenlítettünk egy szöglet utáni fejesből, aminek külön örülök, hiszen ritkaságszámba megy nálunk az is, hogy meccsen belefejelünk a labdába. Az egyenlítést követően az utolsó 25 perc már elég mozgalmasra sikeredett. Ellenfelünk ismét előnyre tett szert egy pontrúgás utáni szituációból, majd gyors egalizálás után sikerült a magunk javára fordítani a meccset úgy gondolom nem érdemtelenül, mivel sok melót tettek bele a srácok annak ellenére, hogy döcögősebben ment a játék a megszokotthoz képest. Gratulálok az ellenfélnek, nagyszerű mérkőzést játszhattunk velük, és a saját csapatomnak is, hogy kétszer is vissza tudtunk jönni hátrányból és ezután meg is nyertük a meccset.

FC Nagykanizsa – Sárvár FC 12:1

Összeállítás: N. Horváth S.- Magyaródi H., Borbás B.- Farkas Z., Németh D., Németh Z., Horváth N., Láng L., Dervalics Á.

Kispad: Szabó B., Istiván Á., Weinausz B., Kiss M., Lakos B., Hegedüs L.

Góllövők: Dervalics(2), Németh Z.(2), Borbás B.(2), Németh D.(2), Láng, Hegedüs, Istiván, Horváth

Kiss Jácint vezetőedző: Egy jó iramban és szorosan kezdődő mérkőzés vált gólfesztivállá a mi szempontunkból. Sajnos a Sárvár csapata a létszámhiány miatt kénytelen volt fiatalabb játékosokkal játszani, akik ugyan a mérkőzés első felében még egész jól állták a sarat, ügyesen játszottak, ám a meccs utolsó harmadában, erőben elfogyott ellenfelünket teljesen felőröltük. Gratulálok a csapatnak!