Koller Norbi és Horváth Kornél is duplázott, biztos sikert aratott U19-es csapatunk!

2024-05-03 Off By Németh Ferenc

Nehezen indult, de jól végződött U19-es csapatunk hazai mérkőzése. A kezdeti lassabb és pontatlanabb játék után belelendültek játékosaink és meggyőző különbségű győzelmet arattak!

U19: FCNagykanizsa – Kaposvölgye  4-0 (1-0)

Összeállítás: Soós D, Mikler P, Bódi B, Kálovics R, Szmodics Z, (Erdei M), Lancsák M, (Richter M), Csire B, Takács K, Torma Zs, (Orsós N), Horváth K, Koller N,

Góllövők: Koller N. (2) , Horváth K. (2)

Ifjovics Ferenc vezetőedző:

A tabella utolsó helyezettjét, a Kaposvölgyét láttuk vendégül az újabb hazai győzelem reményében. Az elején már átvettük a játék irányítását, de a szívósan védekező, a kapujuk elé betömörülő vendégek, nem igazán adtak helyet a támadóinknak. Egészen a 25. percig kellett várni a következő lehetőségre, amikor Koller indította Tormát a jobb oldalon, akinek visszagurítását szintén Koller lőtte a jobb sarok mellé. Közben a vendégek is néha, eljutottak a kapunkig, de nekik sem sikerült megszerezni a vezetést. Aztán a 44. percben a felfutó Mikler beadása az egyik védő kezén elakadt, jogos büntető, amit Koller magabiztosan lőtt a jobb sarokba. Félidő 1-0. Alapos fejmosás kellett a szünetben, mert álmosan, lassan, sok hibával játszottunk, a fél csapat azt hitte, hogy elég, ha felküldi a cipőjét, az eredmény jön magától! Hatott a fejmosás, gyorsan eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét, 8 perc alatt újabb 2 gólt szereztünk, először Horváth Kornél ugratta ki Tormát, aki elrobogott a jobb szélen, pontos beadását Horváth K. becsúszva lőtte a rövidbe. 3 perc múlva újabb teljesen jogos 11-eshez jutottunk, amit szintén Koller lőtt, most a bal sarokba, 3-0. A vendégek kijjebb jöttek, próbáltak szépíteni, de újabb gólt kaptak. Richter indította Orsóst, aki lefutotta védőjét, de lövését a kapus még hárította, a kipattanót Horváth Fejelte a léc alá, 4-0. A  80. percben a vendégek is szépíthettek volna, a kapusunk lábában elakadó csatár elesett, 11-es, de a büntetőjüket Soós D, remek mozdulattal hárította.

Összességében, magabiztos, nagyarányú győzelmet értünk el a lelkes, helyenként jól játszó vendégek ellen.

A győzelemhez gratulálok a srácoknak!