Újabb hazai győzelem, ezúttal 6 gólig jutottak Láng Leviék!

2024-05-03 Off By Németh Ferenc

Hazai mérkőzéssel folytatódott az U12-es regionális bajnokság, ahol a Pápa csapatával mérkőztünk a műfüves pályánkon. Külön öröm, hogy a mérkőzésen az U10-es csapatunk két kiválósága Tóth Jácint és Rima Gergő is szóhoz jutott az idősebbek között!

MLSZ Regionális Nyugat U-12 21. forduló:

FC Nagykanizsa – Pápai ELC 6:1

Összeállítás: N. Horváth S.- Magyaródi H., Borbás B.- Farkas Z., Németh D., Németh Z., Horváth N., Láng L., – Istiván Á.

Kispad: Szabó B., Lakos B., Weinausz B., Rima G., Tóth J., Gémesi D.

Góllövők: Láng(3), Németh Z.(2), Istiván

Kiss Jácint vezetőedző: Álmoskásan kezdtük a mérkőzést, mondhatni azt is, hogy az első negyedben szinte még az öltözőben voltunk. Hibák tömkelege lassította játékunkat egyéni és csapatszinten egyaránt, és a megszokott jó hozzáállás helyett kedvetlenséget láttam a játékosokon, amin kénytelen voltam az első negyed végén változtatni, ezért egy komolyabb fejmosást kaptak. A következő 60 perc során a játékunk fokozatosan javult, leredukáltuk a ki nem kényszerített hibákat, és szép akciógólok után magabiztos győzelmet arattunk. Külön öröm, hogy 2 évvel fiatalabb tehetségeknek is tudtam lehetőséget adni, akikkel maximálisan elégedett voltam a meccs után. Gratulálok a csapatnak!