Megnyerte az U17-es csapatunk a Regionális Bajnokságot!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

Két győzelemmel zárta a felsőházi rájátszást Mutter Attila legénysége, így bajnoki címet ünnepelhettek a fiúk. Gratulálunk a csapatnak, az összes játékosnak, akik egész évben alázatosan és motiváltan edzettek, valamint az edzői teamnek Mutter Attilának és Vlaszák Gézabácsinak! Szép volt fiúk!

A csapatra osztályozó mérkőzés vár a kiemelt bajnokságba való feljutásért, aminek az első mérkőzését június 1-én szombaton , míg a visszavágót június 5-én szerdán játsszák várhatóan a Veszprém, vagy a Mosonmagyaróvár csapata ellen!

U17: Kozármisleny – FC Nagykanizsa  (0 – 1)  1 – 2

Összeállítás: Takács K. – Mikler P., BódI B., Szilárd Z. ,(Bem M.) Pintér D. (Erdei M.) –  Lancsák M,,  Csire B., Richter M. (Láng Zs.)-  Torma Zs., Feitl B. , ( Kardos Á.)Varga B. (Erdei M.)

Gólszerzők:  Feitl B.,  Varga B.

Mutter Attila vezetőedző: 

Jól felkészített hazai csapat fogadott minket, mezőnyben ügyesen kombináltak, labdabirtoklásban fölénk nőttek, de kapura nem igazán jelentettek veszélyt. Elsősorban annak köszönhető ma a győzelmünk, hogy csapatként jól fuzionáltunk együtt, jól védekeztünk, amire az ellenfél nem talált ellenszert. Csapatjátékba mindenki tett bele, ennek is köszönhető az idegenbeli győzelem. Gratulálok csapatomnak.

U17:  Kaposvölgye FC Nagykanizsa  1 – 2 (1 – 1)

Összeállítás: Takács K. – Pintér D.,  Mikler P.,  Bódi B.,  Erdei M. –  Bem M.,  Csire B.,  Richter M. ( Kardos Á.)-  Karsai Sz. , Varga B.,( Varga B.), Feitl B., (Andrasek E.)

Gólszerzők:  Karsai Sz., Pintér D.

Mutter Attila vezetőedző:

A mérkőzés előtt már lehetett tudni, hogy esetleges győzelem esetén bajnoki címet szerezhetünk. Az első játékrészben hullámzó volt a játék, mind két csapat sok hibával játszott. Az ellenfél kapuja előtt többet pattogott a labda, de a befejezésekkel hadilábon álltunk, így 1:1 es állással vonultunk pihenőre. Szívósan küzdő hazaiakat a hajrához érve sikerült felőrölni, és megszerezni a győztes találatot, ami a bajnoki cím megszerzését jelentette. Gratulálok csapatomnak az egész évben nyújtott teljesítményhez és a Bajnoki címhez!