Sorozatban két győzelemmel zárta az idényt U14-es csapatunk!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

Befejeződtek az U14-es regionális bajnokság alsóházi rájátszásának mérkőzései. Fiatal csapatunk két remek mérkőzéssel zárt az idényt, gratulálunk minden pályára lépő játékosunknak!

U14: FC Nagykanizsa- Kaposvölgye 4-1 (2-0)

Összeállítás: Huszár Z, Horváth B, Budai A (Laczó Cs) Bencze B, Gémesi L, Kovács E, Farkas L (Fogarasi M) Bali N, Eszter B (Faragó M) Zöldvári Á (Kerekes M) Kálmán M

Gólszerzők: Gémesi L, Kálmán M, Eszter B, Kerekes M

Lukács István vezetőedző: Ezen a mérkőzésen rendkívül jó felfogásban és szellemben álltunk fel, az U15-ös csapatból visszajátszó játékosokkal, pedig kimondottan erős csapattal vágtunk neki a mérkőzésnek. Végig úgy is játszott a csapat, ahogyan szerettem volna, hiszen egy magabiztos győzelmet arattunk, egy percig sem forgott veszélybe a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak mind a győzelemhez, és a mutatott játékhoz is.

U14: FC Nagykanizsa- Nagyatád 2-0 (1-0)

Összeállítás: Huszár Z,- Horváth B, Fogarasi M(Budai A) Lang M, Gémesi L( Pongrácz Á) Kovács E, Németh D, Bali N(Horváth N)Eszter B, Faragó M, Kálmán M

Gólszerzők: Bali N, Kálmán M

Lukács István vezetőedző: Az utolsó bajnoki mérkőzésre került sor a hétvégén, ahol a Nagyatád csapát fogadtuk. Győzni szerettünk volna bár sok volt a hiányzó, de megfelelően tudtuk őket pótolni. Helyenként jó játékkal szép támadásokat vezetve teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.