U10-es és U11-es csapatunk is pályára lépett a hazai regionális tornán!

2024-05-24 Off By Németh Ferenc

Kanizsán rendeztük az U11-es regionális versenysorozat tavaszi 7. tornáját, ahol a szövetség engedélyének köszönhetően egyszerre mindkét korosztályunk játszhatott. A 8 csapatos tornán körmérkőzések keretében minden csapat 7 mérkőzést játszott, ahol rendkívül jó csapatok találkozhattak egymással és mutathatták meg a tudásukat. Örömteli volt, hogy mennyi ügyes és kezdeményező játékost láthattunk a csapatokban, így izgalmas és jó mérkőzések voltak minden pályán.

Kisiván Gábor U10 Vezetőedző: Saját tornánkon az U11-es csapat mellett mi is játéklehetőséget kaptunk. A 8 csapat körmérkőzést játszott egymással. Néhány játékosunk az országos diákolimpia döntőjén szerepelt, így új játékosok is megmutathattak magukat a régiós tornán. A mérkőzéseken sikerült így is helyt állnunk az idősebbek között.  Inkább támadásban jeleskedtünk, szép gólokat szereztünk, a védekezésünk javítására kell helyeznünk a hangsúlyt.

A kanizsai U10-es csapat különdíjasa: Magyar Gábor, aki remek védéseket mutatott be nyújtott védekezésben.

Kelemen Attila U11 vezetőedző: Elégedett voltam a gyerekekkel a hiányzóink ellenére, azt a játékot nyújtották, amit gyakorlunk és várok is tőlük. Próbáltunk kombinatívan, kezdeményezően játszani, ami javarészt sikerült is, de a helyzetek kihasználásában jobban kell majd koncentrálnunk. Hasznos torna volt, gratulálok minden pályára lépő játékosnak!

A kanizsai U11-es csapat különdíjasa: Pozvég Áron lett, aki a támadójátékban nyújtott átlagon felüli teljesítményt.