Megkaptuk a bronzérmeket és kiválasztottuk a legjobbakat

2024-05-28 Off By Németh Ferenc

Az már a Fradi II. elleni meccs után biztossá vált, hogy a módosított célt elértük, azaz a legutóbbi szezonhoz hasonlóan, ismét a dobogó harmadik fokára állhatunk az NB III-ban. Ezúttal nem a sporttelepen, hanem a Medgyaszay Étteremben gyűlt össze a keret. A rendezvényen részt vett Balogh László polgármester, valamint a városvezetés részéről Fodor Csaba és Szabó Szilárd frakcióvezetők, valamint az ÉVE polgármesterjelöltje, önkormányzati képviselője, Horváth Jácint. Balogh László köszöntőjében a téli bálhoz hasonlóan ismét kiemelte: Kanizsának kell egy NB II-es csapat. Felidézte az NTE történelmi jelentőségét, valamint az egykori Olajbányász legszebb sikereit. Mint mondta, a meccseink közvetítéseit eddig is követte, de ha a csapat feljut, minden hazai mérkőzést az Olajbányász-stadionban fog megnézni. Elismerésként és biztatásként pedig egy kanizsai címeres kitűzőt ajándékozott vezetőedzőnknek, Gombos Zsoltnak.

 

A harmadik helyért járó érmeket Balogh László és Horváth Jácint közösen adták át. Majd szpíkerünk, Harcz Lajos ismertette a játékosok egyéni elismeréseit.

Ami a tavaszt illeti: harmadik lett Szanyi Krisztián, második a házi gólkirályunk, Lőrincz Bence, az első pedig Kovalovszki Máté. Csapatkapitányunk duplázott, hiszen a teljes szezon legjobbjának is őt választotta meg a stáb.

 

Mind Gombos Zsolttal, mind Lánczos Attilával készült videós interjú, ezt hamarosan láthatják az oldalunkon. Ebben a vezetőedzőnk és az ügyvezetőnk is elmondta, hogy az NB II-es kiesők, valamint a Haladással történtek miatt nem lesz könnyű dolga a következő szezonban a csapatunknak, de mindenki azon lesz, hogy a mostaninál is fényesebb érem kerüljön Kanizsára.

A vezetés, a stáb és a játékosok is köszönik szurkolóinknak az egész szezonon át tartó biztatását és abban is bíznak, hogy ezt a szokásukat a drukkerek a következő évadban is megtartják.