A kánikula tart, de a munka nem áll meg

2024-07-10 Off By Németh Ferenc

Egy közös és egy-egy bontott edzéssel készült ma felnőtt csapatunk a szezonrajtra.

A délelőtti, 09:30-as edzésen minden játékosunk részt vett. A 70 perces tréning során a csapattaktikán volt a hangsúly, főként az együttes mozgásokat és a labdakihozatalokat gyakorolták a srácok. Bár valószínűleg ma van 2024 legmelegebb napja, délután újabb edzést vezényelt Gabala Krisztián, sőt, a helyes megfogalmazás az, hogy edzéseket. Hiszen 14 órakor előbb a védőknek, majd másfél óra múlva a támadóknak volt jelenésük az Olajbányász-sportcentrumban.

A speciális programban a védőknek a taktikán volt a hangsúly, több gyakorlatot már négyes láncban hajtottak végre. A támadók pedig egyéni és pároskapcsolatos-elemekre fókuszáltak. A 35 Celsius-fok körüli hőséghez a csapat próbál alkalmazkodni és mint azt Gabala Krisztián elmondta, a játékosok fáradtak, de ez így van rendjén, ez idáig teljes mértékben elégedett a látottakkal.

Ami a folytatást illeti: jó esély mutatkozik arra, hogy a hétvégén hazai, nemzetközi edzőmeccs következik. Amennyiben ez hivatalossá válik, rögvest tájékoztatjuk róla szurkolóinkat.