Jól alkalmazkodik a nagypályás bajnoksághoz Kisharmadás Gábor csapata!

2024-10-08 Off By Németh Ferenc

Javában zajlik az U14-es bajnokság, ahol csapatunk nagyszerűen szerepel, hiszen 4 győzelem mellett 1-1 döntetlen és vereség a mérleg. A fiúk hamar hozzászoktak, hogy ez a bajnokság már teljes pályán zajlik.

U 14: Magnetic Andrásdina- FC Nagykanizsa 0-13 (0-4)

Összeállítás:Bácskai,Pölcz,Szőke,Budai,Kovács,Kerekes,Kálmán,Pongrácz,Faragó,Németh, Petőházi.

Cserejátékos: Kőrösi, Vadász, Ernszt, Horváth Ák.

Gólszerzők: Kerekes 3,Kálmán 3,Pongrácz 2,Szőke,Budai, ,Németh,Kovács,Faragó.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Remek felfogásban kezdte a mérkőzést csapatunk, már a 6. percben sikerült megszerezni a vezetést jól elvégzett pontrúgás után a begyakoroltak szerint remekül érkeztünk a kapu elé és egy szép fejesgóllal már nálunk volt az előny. A mérkőzés folyamán domináltunk végig, szép támadásokat vezettünk, az ellenfelünk kidolgozott gólhelyzetet nem tudott kialakítani ellenünk. A labdakihozatalunk működött, szélén próbáltuk felépíteni támadásainkat. Folyamatosan a hazai térfélen volt a labda, hozzáállással és a taktikával is elégedett lehettem. A hazaiak kontrára rendezkedtek be a, ám sikeresen megakadályoztuk, hogy támadójukhoz a labda eljusson, ellenfelünk játékában nem volt bent a gólt. A találkozó összképét tekintve elmondható, hogy végig kontroll alatt tartottunk mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk. Amit kértem, azt maximálisan próbálták betartani. Meg voltam elégedve a csapatommal!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#

U 14:    FC Nagykanizsa – Hévíz Sk 6-0 (3-0)

Összeállítás:Bácskai,Pölcz,Kovács,Vadász,Szőke,Kerekes,Pongrácz,Traub,Kálmán,Faragó, Németh.

Cserejátékos: Huszár,Kőrösi,Petőházi,Horváth No,Horváth Ák,Ernszt.

Gólszerzők:Kálmán 3,Traub,Kerekes,Ernszt.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A kezdés után a felek tudatosan próbálták építeni saját játékukat, majd szépen lassan átvettük a kezdeményező szerepet és ezt követően az 5. percben sikerült betalálnunk. Úgy tűnt megnyugodhat a csapat, játszhatunk saját elképzeléseink szerint. Jó helyeken szereztünk labdát, folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket. Az volt a célunk, hogy felszabadult, bátor kezdeményező játékot mutassunk. Támadásban és védekezésben is ezt szerettem volna viszont látni. Megvalósult! Bátran felvállaltuk a párharcokat, amiket meg is nyertünk, valamint úgy mentünk fel a pályára, hogy minden szempontból a lehető legnagyobb számbeli és minőségi előnyt tudjunk kialakítani. Nagyszerű csapatmunka és egyéni megmozdulások jellemeztek bennünket. A tempóból szünet után visszavettünk, egy kicsit belenyugodtunk a meccsbe, de akkor is fölényben játszottunk. Átmenetekből, játékból, pontrúgásból is tudtunk gólt szerezni, ami szintén nagy pozitívum és az is, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. A szívünk végig a helyén volt és teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Mindent megcsináltak a gyerekek, amit kértem! Jó volt nézni azt a hozzáállást, amivel fociztunk ma. Nagyon fontos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak.

U 14: FC Nagykanizsa- Szombathelyi Haladás VSE 0-3 (0-2)

Összeállítás:Bácskai,Pölcz,Budai,Szőke,Kovács,Faragó,németh,Pongrácz,Kerekes,Kálmán, Traub

Cserejátékos: Huszár,Kőrösi,Vadász,Ernszt,Petőházi.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Amellett, hogy nem a megfelelő fordulatszámon pörögtünk, próbáltuk játszani játékunkat. Hátulról építettük támadásainkat, kerestük a társakat, a játéklehetőségeket. A középpályás zónáig többnyire el is jutottunk. Ezen a napon sajnos rendkívül sok technikai hibával játszottunk, eladott labdák és pontatlan átvételek jellemeztek minket, amiből az ellenfél nagyon jól tudott építkezni. A vendégek nagyon erősek voltak szélső támadó poszton és sajnos a csapatszintű védekezésünk is sántított. Fáj, hogy a mérkőzést lőtt gól nélkül hoztuk le. Nem hinném, hogy ekkora különbség van a két csapat között, mint amit az eredmény tükröz. A Haladás nagyon jó használta ki a lehetőségeit és erősségeit, mi pedig sajnos az egész mérkőzést a mélyen tudásunk alatt játszottuk végig. Gratulálok az ellenfélnek, a következő mérkőzésen pedig sokkal nagyobb alázattal és odaadással fogunk játszani

U 14: Nebuló Fc- FC Nagykanizsa 1-12 (0-5)

Összeállítás:Bácskai,Pölcz,Budai,Szőke,Kovács,Faragó,Németh,Pongrácz,Kerekes,Kálmán, Ernszt.

Cserejátékos:Huszár,Kőrösi,Lakos,Petőházi,Horváth Ák.

Gólszerző: Kerekes 4,Kálmán 2,Kovács 2,Ernszt 2,Petőházi,

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Rögtön a meccs elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és szűk 20 perc 3–0-ra vezettünk, eldöntve a bajnoki mérkőzés sorsát. Az első játékrész extrára sikerült: nagy nyomást helyeztünk a hazaiakra, sok pontrúgást harcoltunk ki, és ezekből sikerült is gólra váltani, ami külön örömre adhat okot hogy többször volt eredményesek rögzített szituációkból, amiket gyakoroltunk. A mérkőzés a várakozásnak megfelelően alakult, irányítottunk végig, rengeteg támadást vezettünk. Kombinatívan és agilisan játszottunk mindvégig. Formás támadásokat vezetünk a széleken és középpályán is. A párharcainkat folyamat megnyertük, amiből a maga biztonságunk is jött. Több szépségdíjas gólt is szereztünk. Felszabadultan játszottunk, aminek ez a fölényes győzelem lett az eredménye. Természetesen örülök a győzelemnek: rendkívül kulturált ellenfelet győztünk le magabiztosan. Sokkal fontosabbnak tartom azonban azt, hogy sok-sok olyan dolgot visszaláttam, amiket edzésen gyakoroltunk.

U 14: Lurkó Fc- FC Nagykanizsa 2-2 (1-0)

Összeállítás:Bácskai,Pölcz,Budai,Traub,Kovács,Faragó,Németh,Pongrácz,Kerekes,Kálmán, Ernszt.

Cserejátékos: Kőrösi,Lakos,Petőházi,Horváth No.

Gólszerző: Kerekes,Ernszt.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A találkozó egyenlő erők küzdelmét hozta: annak ellenére, hogy a meccs legvégén egyenlítettünk, az iksz teljesen reális volt. Mindkét csapat a támadásokra helyezte a hangsúlyt. Egy hasonló képességű, focizni akaró csapat ellen sikerült kétszer is egyenlítve döntetlent elérnünk. Alkalmazkodnunk kellett egy más taktikai hadrendhez, de extra futóteljesítménnyel és jó mentalitással sikerült kompenzálnunk. A szélső zónákban sokszor alakíthattunk volna ki létszámfölényes szituációt – azonban ide kevés labda érkezett. A lehető legrosszabbkor kaptunk gólt, azonban a srácok nem törtek meg, a mérkőzés utolsó 20 percében már egyenlítettünk is, utána az egyéni képességek domináltak és mindkét csapat a győzelemért hajtott, de a kapusok ismételten jól állták a sarat. Ezek azok a mérkőzések, amik a gyerekek fejlődését nagyban elősegítik, 80 percen keresztül tudásuk legjavát kell nyújtaniuk. Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk.

#fcnagykanizsa #utánpótlás #hajrákanizsaifoci