Komoly győzelmi sorozatban U15-ös csapatunk!

2024-10-08 Off By Németh Ferenc

Jó formában játszik Lukács István csapata, hiszen az első fordulóban elszenvedett vereség után az összes mérkőzésüket megnyerték!

U15: FC Nagykanizsa- Kozármisleny: 5-0 (2-0)

Összeállítás: Huszár Z:, Horváth B( Pölcz I) Bencze B, Fogarasi M, Gémesi L, Kovács E( Pongrácz Á) Farkas L( Faragó M) Bali N, Zöldvári Á, Becskei Á( Kerekes M) Lukács D

Gólszerzők: Bali N 2, Zöldvári Á 2, Becskei Á

Lukács István vezetőedző: Ezen a hétvégén a tabella aktuális másodikat fogadtuk, és ahogy az eredményen is látszik egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. A csapat végig azt játszotta, amit előtte megbeszéltünk, a taktikát betartva, szép támadásokat vezetve. Ilyen arányba is teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a csapat minden egyes játékosának, aki ezen a mérkőzésen pályára lépett.

 

U15: Holler FC- FC Nagykanizsa: 3-4 (2-3)

Összeállítás: Huszár Z( Szabó Á) Horváth B, Fogarasi M( Laczó Cs) Bencze B( Szőke Z) Gémesi L, Kovács E( Pongrácz Á) Farkas L, Bali N( Eszter B) Zöldvári Á, Becskei Á( Kálmán M) Lukács D

Gólszerzők: Zöldvári Á 3, Bali N

Lukács István vezetőedző: Ezen a hétvégén egy olyan csapathoz látogattunk, aki még nem kapott ki ebben a bajnoki szezonban. A mérkőzést jól kezdtük uraltuk a játékot ellenfelünknek nem adtunk területet, így szinte nem is volt támadásvezetésük. Egy kontra meg egy pontrúgásból mégis sikerült nekik gólokat szerezni. Aztán a második félőben sem változott a játék képe, uraltuk a mérkőzést, de sajnos mi tettük szorossá. Összességében elégedett vagyok, mind a rúgott gólokkal, mind a mutatott játékkal. Gratulálok a csapat minden egyes játékosának, aki pályára lépett.

U15: FC Nagykanizsa- Carvalho BLAUSE: 3-2 (2-1)

Összeállítás: Huszár Z-, Horváth B, Fogarasi( Laczó Cs-Eszter B) Gémesi L, Kovács E, Farkas L) Pongrácz Á) Bali N ( Szabó Á) Becskei Á( Kálmán M) Zöldvári Á, Lukács D

Gólszerzők: Bali N 2, Becskei Á

Lukács István vezetőedző: Ezen a hétvégén egy hasonló képességű csapattal találkoztunk, mind ahogy az eredményen is látszik sikerült itthon tartani a három pontot. Úgy kezdtük a meccset ahogy megbeszéltük, végig kezünkbe tartottuk a mérkőzést sajnálom, hogy adtunk az ellenfélnek két ajándék gólt. De a csapat végig hajtott, nagyon tetszett a hozzáállása mindenkinek, aki pályára lépett. Gratulálok a csapatnak.

 

 

 

 

 

U15: Szentlőrinc- FC Nagykanizsa: 0-3(0-3)

 

Összeállítás: Huszár Z,- Horváth B, Fogarasi M, Bencze B( Munkácsi B) Farkas L, Andrasek K, Bali N, Becskei Á, Eszter B, Gémesi L8 Horváth Á)

 

Gólszerzők: Bali N 2, Eszter B

 

Lukács István vezetőedző: Végig uralva mérkőzést magabiztosan játszva teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A csapat teljes mértékben betartva, amit megbeszéltünk nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, de a második félidőben nem koncentráltunk eléggé a kapu előtt. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez.