Utánpótlás eredmények

2019-03-12 Off By Németh Ferenc

Pénteken az U19 és az U17-s korosztály a Csorna SE csapatát látta vendégül,
13:00 órakor és 15:00 órakor.

U19:
FC Nagykanizsa – Csorna SE 5-2 (4-1)
Gólszerzők: Fadgyas Roland,Horváth Márk(2),Horváth Gergő és Bagó Benedek

A mérkőzést Németh István az U19-s korosztály vezetőedzője értékelte:

Megérdemelt győzelmet aratott csapatunk az első hazai mérkőzésen,ahol az első félidőben sziporkázó játékkal rukkoltak elő a fiúk!
Az öröm közepette ne feledkezzünk megemlíteni hogy a mérkőzések két félidőből állnak és ezt a jövőben illene szem előtt tartani!

U17:
FC Nagykanizsa – Csorna SE 0-7 (0-3)

Szombaton az U14 és az U15-s korosztály pedig Csornára látogatott a 17. fordulóban.

U15:
Csorna SE – FC Nagykanizsa 5-0 (1-0)

A mérkőzést az U15-s csapat edzője, Ifjovics Ferenc értékelte:

A mai mérkőzésen a tabellán 3. helyezett Csornára látogattunk. Erősen tartalékos csapatunkat a betegségek és a sérülések miatt, és az U13-s csapatból kellett feltölteni a keretünket, mivel csak 9 játékos állt a rendelkezésünkre, így a kezdő csapatban ketten is lehetőséget kaptak. Az előzményeket ismerve, jól megerősített védelemmel és védekező taktikával léptünk a pályára. Kellemes meglepetésemre nagyon jól és szervezetten játszva, szinte a hazaiak helyzete nélkül, lehoztuk az első 30 percet, sőt egy kontratámadásból Bános a kapust kicselezve, nem találta el a kaput. (óriási helyzet volt) A félidő vége előtt egy jobb oldali magasan beívelt labdát a kapusunk beejtette a kapuba. A félidőben cseréltem és egymást váltotta a két fiatal játékosunk. Merészebb játékot kértem, hisz már vezettek a hazaiak, áttérünk a 4 védős játékrendszerre,  amit a Csornaiak hamar kihasználtak és 8 perc alatt 3 gólt lőttek. A csapat játékosai a 2. gól után feladták és enerváltan, kishitűen játszottak. Összességében megérdemelt hazai siker született! Öröm viszont, hogy a két évvel fiatalabb játékosok jól helytálltak, sajnos ez nem mondható el a korosztályunkról, hisz nagyon látszik az erőnlét hiány a csapaton.

U14:
Csorna SE – FC Nagykanizsa 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Kolman Patrik, Horváth Áron.

U12 és U13-s korosztályú csapatunk vasárnap az SC Sopron vendége volt. Mindkét csapat reggel 11:00 órakor lépett pályára.

U13:
SC Sopron – FC Nagykanizsa 6-2 (1-1)

Gólszerző: Hóbor Ferenc, ög., Tóth Dominik

U12:
SC Sopron – FC Nagykanizsa 7-0 (4-0)