Döntetlen Pasaréten

2019-04-01 Off By Németh Ferenc

Csapatunk vasárnap a Pénzügyőrhöz látogatott a 21. fordulóban 15:30-kor. Barna László vezetőedző Horváth M. – Szabó B., Major M., Gerencsér A. – Pál D., Kretz, Kovács Gy. , Horváth D. – Horváth B., Hetesi, Lőrincz B. kezdő tizenegyet küldte ki a pályára. A papírforma szerint alakult az első félidő. A mérkőzés 8. percében Horváth M. kirúgása pattant át a védők felett, így Lőrincz B. került helyzetben, de a kirohanó kapus felett pontatlanul emelt. A 20. percben Kovács Gy. lőhetett 18 méterről, de próbálkozása elkerülte a kaput. A mérkőzés 24. percében az egyik hazai játékos rosszul lépett így hosszas ápolás után mentőt kellett hívni, ez által elhúzódott az első félidő.
Csapatunk továbbra is támadt, sorra alakították ki a helyzeteket. Szintén Lőrincz B. került helyzetbe,de lövését a kapus lábbal hárította. A mérkőzés 39. percében egy kontrának köszönhetően Hetesi P. passzolt Kretz Bálinthoz aki védője mellet eltolta a labdát és ballal a kapu közepébe lőtt. (1-0).


A második félidőben Horváth Balázst kellett lecserélni sérülés miatt, aki a combjára és a térdére kapott egy erős rúgást. Helyére Ekker M. érkezett. A hazai csapat több beadásokkal,kontrákkal próbálkozott, de védőink és kapusunk megoldották a hazai támadásokat. A mérkőzés 55. percében Lőrincz cselezte ki a védőit,így mehetett a kapussal szemben, akit kicselezett és az üres kapura tartó labdát a védők a gólvonalról szabadították fel. Ez után Ekker Milán ugrott ki a védők mögül, de próbálkozása centikkel kerülte el a kaput. A mérkőzés 63. percében Kovács Gy. helyett, Kovács O. érkezett a pályára. Majd a 76. percben Lőrincz B. helyett Vittman Á. lépett a pályára. A hajrában a hazaiak egy 20 méterről elvégzett szabadrúgásból egyenlítettek, így a mérkőzés 1-1-s végeredménnyel zárult. Csapatunk 29. ponttal a 6. helyen van a tabellán.


Jövő héten vasárnap 17:00-kor a Puskás Akadémia 2. csapatát fogadjuk az Olajbányász Stadionban!
Bővebb információ később..

Fotó Gergely Szilárd