Elkezdtük a felkészülést

2019-07-04 Off By Németh Ferenc

2019.07.01.-én elkezdtük a 2019-2020-as őszi fordulóra a felkészülést. Felnőtt csapatunk teljesen külön válik az utánpótlástól, így egy gazdasági társaságot hoztak létre a vezetők, ahol az ügyvezető Lánczos Attila és a szakmai igazgató Zsirai Róbert lesz. A stábunk is szintén változott. Vezetőedzői poszton maradt Barna László, illetve kapusedzői poszton szintén maradt Horváth Gábor. Másodedzői poszt még kérdéses, technikai vezető Németh Ferenc és a masszőri pozíciót Tóth Árpád vette át.

Játékos keretünk is szintén megváltozott.Távozott Horváth Detre aki 2 év után hagyja el klubunkat, Kovács Olivér Vajda Roland és Hetesi Patrik személyében. Nekik további sok sikert kívánunk! Míg az érkezők Szegleti Gergő(Andráshida), Simonfalvi Gábor(Andráshida) és Hampuk Ádám(Szentlőrinc SE), illetve az utánpótlásból Fadgyas Roland és Bagó Benedek került fel a felnőtt csapat keretéhez.(A játékosok bemutatásról készült cikkünk IDE kattintva olvasható)

Csapatunk hétfőn kezdte meg a felkészülést, az első héten heti 1 edzéssel hangolnak rá a játékosok, első sorban száraz futások szerepelnek a programban. Szombaton(2019.07.06) a Nafta 1903 Lendava csapatát fogadjuk hazai pályán 10:30-kor.
Lánczos Attila ügyvezető elmondta, hogy a csapat az 1-5. helyezést tűzte ki célul, de merészebb célok is vannak még pedig az 1-3. hely megszerzése.

Felkészülési mérkőzések programja

Fotó Szakony Attila ZAOL