Újabb bravúrgyőzelem az U17-es csapatuntól! 4. mérkőzésüket nyerték meg zsinórban!

2020-10-06 Off By Németh Ferenc

Sorozatban 4. mérkőzését nyerte meg a Csáki csapat, egy pikáns küzdelmes mérkőzésen a jó erőkből álló Szentlőrinc ellen. Sajnos U19-es csapatunk csak az első félidőben volt pariban, hiszen döntelennel fordultak, de a második félidőben az ellenfél könyörtelenül kihasználta a hibáinkat.

U17: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc 2-1(0-1)

Összeállítás: Herman-Szmodics(Tersztenyák), Belső, Üst, Mismás-Erdélyi(Ribarics), Dömötör, Heiszter(Rákhely)-Horváth László(Erdei), Horváth Áron(Vető), Macedo(Kolman)

Gólszerzők: Rákhely, Horváth Áron

Csáki József Vezetőedző:

Küzdelmes jó iramú, helyenként parázs hangulatú mérkőzésen tudtuk legyőzni a jó erőkből álló Szentlőrincet. Az első félidőben a vendégek birtokolták többet a labdát, de helyzeteink nekünk voltak. Sajnos ezek kimaradtak és a félidő végén a Szentlőrinc gólt rúgott. A második játékrészben itt is- ott is akadtak helyzetek. Bátrabb játékunkkal megfordítottuk a mérkőzést. A végén volt még egy nagy helyzetünk, amit nem tudtunk berúgni és az ellentámadás akcióját a gólvonalon hatástalanítottuk.

Gratulálok a csapatomnak a zsinórban negyedik győzelemhez!

U19: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc : 2 – 8  (2 – 2)

Összeállítás: Bocskai P.(Berkes D.) – Montag D.(Koller G.),Schmidt Á.,Rozs P.,Szilágyi A.,(Szabó M.) – Szabó B.,Józsa Á.,Kocsis J.,(Faller K.) – Balogh L.,(Dobri L.),Csavari B.,Farkas R.

Gólszerzők: Csavari B.,Balogh L.

Németh István Vezetőedző: Egy ilyen vereség után nehéz mit mondani, de el kell ismernünk ellenfelünk, főleg a második játékrészben a futball minden szegmensében jobbnak bizonyult nálunk és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott felettünk! Sajnos a két csapat közti képességbeli és fizikális különbség egyenesen arányos az eredménnyel!

A következő mérkőzésünket jövő szombaton a Kaposvölgye otthonában vívjuk, remélhetőleg több sikerrel!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#