Idegenbeli vereség után meggyőző különbséggel, helyenként jó játékkal nyerte első hazai mérkőzését Domján László U15-ös csapata!

2021-09-14 Off By Németh Ferenc

Bajnoki nyitány egy nagyon kiélezett mérkőzést hozott Szentlőrincen, ahol megvoltak a lehetőségeink a győzelemre is, de végül a jó játék ellenére vereséget szenvedtünk, így nagy várakozással tekintettünk az első hazai bajnoki mérkőzésünkre. A srácok időnként jól játszva, ekkora gólkülönbséggel is megérdemelten tartották itthon a három bajnoki pontot!

U15: Szentlőrinc – FC Nagykanizsa 6-3 (1-3)

Összeállítás: Tizedes K. – Richter M., Mikler P., Szilárd Zénó, Erdei M., – Farkas Benjamin, Tamás G. (Krénusz M.), Varga Péter (Kardos Á.), – Varga Boldizsár (Szabó B.), Torma Zs.,  Csire B. (Ladányi Cs.)

Gólszerzők: Varga B.(2), Torma Zs.

Domján László Vezetőedző: Első bajnoki mérkőzésünket, idegenben egy jó csapat otthonában vívtuk. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, nagy iramot diktálva sok helyzetet dolgoztunk ki, és ezekből 3-at értékesítettünk. Fordulás után ellenfelünk pontrúgásokból beívelésekből veszélyeztetett, és ezekből sikerült kiegyenlíteniük. Ezt követően a lélektani előnyben lévő házigazda egy szabadrúgásból lőtt góllal vezetést szerzett. A gólt után mindent megtettünk az egyenlítésért, de sajnos az utolsó percekben a hazaiak kihasználták azt, hogy csapatunk védelme kinyílt. A mérkőzés fontos tanulsága, hogy ki kell használni az adódó lehetőségeinket, és a pontrúgások levédését gyakorolni kell. A végeredmény ellenére nagyon sok pozitívumot láttam, szép sikereink lesznek!

U15: FC Nagykanizsa – Mohács 7-2 (5-1)

Összeállítás: Tizedes Kevin (Dittrich Roland) – Richter Máté (Krénusz Mátyás), Mikler Péter, Szilárd Zénó, Erdei Máté (Kardos Ádám), – Farkas Benjamin, Tamás Gergő, Varga Péter, – Ladányi Csanád (Szabó Bence), Torma Zsombor, Csire Barnabás (Varga Boldizsár)

Gólszerzők: Ladányi Cs. (2), Torma Zs., Csire B., Tamás G., Varga P., Krénusz M.

Domján László Vezetőedző: Csapatunk jó kezdte a mérkőzést, nagy iramot diktálva sok helyzetet alakítottunk ki és 20 perc alatt négygólos előnyt szereztünk. Ezt követően is támadásban maradtunk, de a befejezések kevésbé sikerültek. Fordulás után a nagy meleg és az első játékrészben diktált iram miatt, nem tudtuk ugyanazt a teljesítményt nyújtani, de ennek ellenére is mezőnyfölényben tudtunk játszani, és szereztünk még gólokat. A mutatott teljesítményhez minden játékosnak gratulálok! Csapat szinten nagyon jól játszottak.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#