Gólzáporos mérkőzésen, 4 gólt szerezve maradt alul hazai pályán az Ifjovics csapat, ahol sajnos nem bírtunk az ellenfél kiemelkedő támadójával!

2021-09-20 Off By Németh Ferenc

Zsinórban három győzelem után fogadtuk a szintén jó formát mutató Csorna csapatát, de sajnos a mérkőzésen folyamatosan csak futottunk az eredmény után. Fontos tényező volt, hogy a játékvezető nem alkalmazta az idei évtől kötelező, erre a korosztályra vonatkozó szabályt, és teljesen érvénytelen gólt adott meg az ellenfél csapatának, ahol a már 19 gólt szerző támadó is játszott. Természetesen ettől függetlenül gratulálunk az ellenfélnek, mi pedig tesszük tovább a dolgunkat! A küzdőszellemért minden dicséretet megérdemelnek a srácok!

U13: FC Nagykanizsa – Csorna 4 – 5 (1 – 4)           

Összeállítás: Bácskai D, Koller A, Fülöp P, Domonkos N, Marczin Zs, Szklenár G, (Zöldvári Á)  Varga P (Knausz F), Spollár Z. (Csöndes P).

Gólszerzők: Fülöp P, Szklenár G, Knausz F, Spollár Z.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Nem a legjobb előjelekkel léptünk pályára, hisz 3 játékosunk is hiányzott a megszokott kezdőcsapatból! A mérkőzés is nagyon rosszul kezdődött, már a 2. percben vezetést szereztek a vendégek Dancs révén, aki mint később kiderült rengeteg gondot okozott a csapatnak, mind az 5 gólt ő szerezte (kiváló játékos)! A 4. percben egy teljesen szabálytalan góllal tovább növelték előnyüket a vendégek, mert a kapusuk mezőnyjáték folyamán átrúgta a félpályán a labdát, amivel Dancs lefutott mindenkit és a hálónkba lőtt! Ez a szituáció teljesen megzavarta a csapatot, nem találtuk a ritmust, sok hiba csúszott a játékba, kimaradtak a helyzeteink, a kontrákból viszont újabb gólokat kaptunk! A nagyszünetig komoly hátrányba kerültünk 1-4. Teljesen átalakítottam a csapat szerkezetét, ami jó döntésnek tűnt, feljöttünk, beszorítottuk az ellenfelet, sikerült is szépíteni, de egy előrevágott labdával a tarthatatlan Dancs tovább növelte az előnyt! A végére teljesen kitámadtunk, egymás után jöttek a lehetőségek, ezekből további 2 gólt szereztünk, de ez is kevés volt a mai nap, ahhoz hogy pontot szerezzünk! Gratulálok a csapatnak a küzdésért, sajnos a foci ilyen, nem mindig adnak pontos érte!