Rangadót nyert az U17, továbbra is vezetik a bajnokságot!

2021-10-18 Off By Németh Ferenc

Izgalmas rangadót játszott az U17-es csapatunk a mindig erős Baja csapatával, mely ellen meggyőző kezdés után végig koncentrálva meg kellett küzdeni a nagyon fontos három bajnoki pontért. A héten további nehéz mérkőzések várnak a csapatra, hiszen szerdán Pécsre, míg vasárnap Iváncsára utaznak a srácok! Bízunk a sikeres folytatásban!

U17:  FC Nagykanizsa- BAJA 3-2 (2-0)

Összeállítás: Zsiborás Gábor-Ribarics Balázs, Rákhely Péter, Tüske Bence Üst Zalán,- Dömötör Patrick,  Macedo De Souza, Varga Dominik,- Horváth László,(Erdei Dávid), Horváth Áron,(Eszter Levente) Mismás Dávid (Horváth Kornél)

Gólszerzők: , Horváth Áron, Varga Dominik,  Rákhely Péter

Mutter Attila Vezetőedző: Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, megfelelő nyomást helyezünk az ellenfélre, aminek meg is lett az eredménye az első negyed óra végén már 2-0 ra vezettünk, és ez mellett ember előnyben folytattuk a játékot. Továbbiakban is támadólag léptünk fel, meg is voltak azok a lehetőségek, amiből tovább növelhetjük volna góljaink számát. Az idő múlásával viszont elkényelmesedtünk, bele aludtunk a mérkőzésbe.  Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Egy jól kombináló vendégek ellen, értékes győzelmet arattunk.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#