Nehéz mérkőzést nyert meg az U17 Tárnokon!

2021-11-12 Off By Németh Ferenc

Esélyesként utazott Tárnokra U17-es csapatunk, ahol a labdabirtoklási fölényünket nem tudtunk kellő hatékonysággal kihasználni, így egy igazán kemény és izgalmas mérkőzésen sikerült végül begyűjteni a három bajnoki pontot. Csapatunk továbbra is a dobogó közelében van, nagyon szoros az első 5 helyezett csapat között a versengés, mindent bele fiúk még a hátralévő mérkőzésekre!


U17: Bolha FTSE Tárnok – Nagykanizsa  1:2 (0:2)

Összeállítás: Zsiborás Gábor  –  Ribarics Balázs, (Szmodics Zétény 64’) Belső Gergő, Tüske Bence, Üst Zalán   -Dömötör Patrik, Macedo De Sauza , Horváth Kornél  – Varga Dominik  – Horváth Áron , Mismás Dávid (Erdei Dávid 66’)

Gólszerzők:  Horváth Áron, Mismás Dávid

Mutter Attila Vezetőedző:  Jól kezdtük  a mérkőzést, mindjárt az elején sikerült előnyhöz jutni, ami részben rá is nyomta bélyegét a folytatásra, a korai gól túlságosan is megnyugtatta a csapatot. A továbbiakban a mezőnyben jól kombináltunk, a támadó zónában viszont sok hibát vétettünk ,a hazaiak  erejéből jóformán csak a védekezésre futotta. A mérkőzés összképe alapján  saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#