Szombathelyen zárult az U11-es régiós Bozsik sorozat! Fiataljaink újra nagyszerűen teljesítettek!

2021-11-16 Off By Németh Ferenc

8 alkalommal került megrendezésre az ősz folyamán az U11-es korosztály számára a régiós tornasorozat, ami most Szombathelyen az Illés Akadémián zárult. A szezonban felváltva, vagy közösen szerepeltettük az U10-es korosztályt is, akik remekül helytálltak az egy évvel idősebbek között is. Hasznos és tanulságos volt ez az ősz, a mutatott játék és az eredmények pedig bizakodásra adhatnak okot a jövőre nézve. Szép volt fiúk!

U11: FC Nagykanizsa

Kisharmadás Gábor vezetőedző nyilatkozata: A hétvégén Szombathelyen szerepeltünk a tavaszi szezon utolsó 8.Régiós Bozsik tornáján. A torna során 6 mérkőzést játszottunk, amelyből 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel zártuk a tornát. Kombinatívan játszott a csapat, mertünk játszani és kezdeményezően léptük fel minden mérkőzésen, a letámadásunk jól működött és támadójátékunk és jó volt, ami mutatja a tornán rúgott gólok száma is. Amiben előrébb kell lépnünk az, hogy gyorsabban reagáljuk le a dolgokat. Szép támadásokat vezettünk és több szép gólt is rúgtunk, és sok jó egyéni teljesítmény volt. Jól szerepelt a csapat a tornán elégedett vagyok a teljesítményével. Gratulálok srácok így tovább!

A csapat tagjai: Bácskai Dominik,Traub Ádám,Huszár Zalán,Kálmán Marcell,Pongrácz Ádám,Horváth Noel,Kiss-Horváth Ádin,Budai Alex,Szőke Zalán,Németh Dominik,Németh Zoltán,Láng Levente, Rodek Gorán,Huszár Ákos.

A tornán Bácskai Dominik különdíjban részesült.

Eredmények:  Andráshida TE- FC Nagykanizsa 0-1            FC Nagykanizsa- Andráshida SC 5-1

                           Hévíz SK – FC Nagykanizsa 0-0                    Andráshida TE- FC Nagykanizsa 0-1

                           FC Nagykanizsa- Andráshida SC 3-0           Hévíz SK- FC Nagykanizsa 3-2

fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#