Kihagyott helyzetek! Bosszantó vereséget szenvedett U19-es csapatunk!

2021-11-18 Off By Németh Ferenc

Igazi rangadót játszott a jó erőkből álló Baja ellen U19-es csapatunk, akik ellen mindig egy izgalmas és intenzív mérkőzést szoktunk játszani. A sok hiányzó ellenére csapatunk főleg a második félidőben remekül játszott, viszont a helyzeteinkkel rosszul sáfárkodtunk, így egy kemény, küzdelmes mérkőzésen sajnos vereséget szenvedtünk.

U19: FC Nagykanizsa – LUA Baja 2-3 (0-1)

Összeállítás: Németh M. – Horváth G., Füzesi P., Belső G., Mutter M., – Józsa Á., Varga D., Farkas R.-Kolman P. (Balogh L.), MIllei B., Bános L. (Horváth K.)

Gólszerzők: Millei B., Józsa Á.

Bene Gábor Utánpótlás Szakmai Vezető: Küzdelmes jó mérkőzést játszottunk a közvetlen rivális Baja csapatával. Sajnos az első félidőben nem találtuk a mérkőzés ritmusát, labdabirtoklásunk nem volt a megfelelő, így kevésbé tudtunk dominálni, sok labdát feleslegesen íveltünk el, vagy veszítettük el korán. A második félidő viszont kimondottan tetszett, játékosaim bátran, intenzíven és kezdeményezően játszottak, tulajdonképpen a második félidő első 20 percében meg lehettet volna fordítani a mérkőzést könnyedén. A helyzeteknél sajnos rossz döntéseket hoztunk, míg az ellenfél hatékonyabb volt a kapunk előtt, így vereséget szenvedtünk. A csapat tette becsülettel a dolgát, még az utolsó percekben is komoly nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet, meg is volt a lehetőség az egyenlítésre, de ez egy ilyen nap volt, amikor még több helyzet kellett volna egy-egy gól eléréséhez! Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a mutatott teljesítményért, jövő héten javítunk!