Főlényes győzelmet szerzett idegenben Lukács István U14-es csapata! Varga Patrik és Horváth Sebi is parádézott, mindketten ötször találtak be!

2021-11-22 Off By Németh Ferenc

Esélyesként utazott Bonyhádra U14-es csapatunk, bár az előjelek nem voltak kedvezőek a karantén miatt hiányzók miatt, a csapat fiatalokkal kiegészülve is nagyszerű teljesítményt nyújtott, így gólzáporos és megérdemelt győzelmet arattak!

U14: Bonyhád- FC Nagykanizsa 0-19 (0-11)

Összeállítás: Tóth G. ,- Berkes B., Beke M., Fülöp P., Lovrek D., Keszei A.( Domonkos N.), Varga P., Pintér D., Király N.(Szili B), Beke D., Horváth S.

Gólszerzők: Varga P.(5) Horváth S.(5), Pintér D.(4), Király N (3), Fülöp P, Beke D.

Lukács István Vezetőedző: Gratulálok a csapat minden egyes játékosának, aki ezen a mérkőzésen pályára lépett. Tartalékosan érkeztünk erre a bajnoki találkozóra, hiszen a karanténok miatt négy fiatalabb korú játékost is felhoztunk a kerethez. Nagyon elégedett voltam velük. Minden egyes csapatrészben felülmúltuk ellenfelünket, ahogy ezt az eredmény is mutatja. Örülök, hogy nem néztük le ellenfelüket, és nem szórakoztunk, hanem kihasználtuk a helyzeteinket. Ilyen arányban is megérdemelten hoztuk el a három pontot.