Dobogón az U13-as csapatunk! 2-2-es döntetlennel zárta a szezont a Lurkó FC ellen!

2021-11-30 Off By Németh Ferenc

Izgalmas, küzdelmes mérkőzésen döntetlent játszott Szombathelyen az Ifjovics Ferenc edzette U13-as csapatunk, így egy nagyszerű őszi szezont tudtak lezárni ezzel a mérkőzéssel. Gratulálunk a gyerekeknek és az edzőnek egyaránt!

U13: Lurkó FC – FC Nagykanizsa  2-2 (2-0)

Összeállítás:  Józsa Z. -Szili B. (Koller A.) Fülöp P. Domonkos N.- Papp B., Keszei A. –Varga P.,Knausz F., Spollár Z.(Szklenár G.)

Gólszerzők: Spollár Z., Fülöp P.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Tabellaszomszédhoz látogattunk az elmaradt mérkőzés pótlásán. Nem kezdtük jól a mérkőzést, sajnos hamar hátrányba is kerültünk, ami rányomta a bélyegét az első két negyed játékára. A szünetben kicsit összeszedtük magunkat, melynek köszönhetően feljavult a játékunk, sikerült gól szerezni, és nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért, ami sikerült is. Nyomást tudtunk gyakorolni az ellenfelünkre, majd egy szabadrúgásból sikerült is egyenlítenünk. Az utolsó 10-15 percben mindkét csapat eldönthette volna a három pont sorsát, de a helyzetek kimaradtak, így egy izgalmas, küzdelmes, helyenként jó játékot hozó találkozón igazságos eredmény született. Gratulálok a csapatomnak a mai mérkőzéshez, és az egész őszi teljesítményéhez!