Különdíjak és tornagyőzelem! Ajkán diadalmaskodott U10-es csapatunk, Gerencsér Áron a legjobb kapus, míg Németh Zoltán gólkirály lett.

2022-02-22 Off By Németh Ferenc

Ajkán szerepelt a téli kupán Kisiván Gábor csapata, ahol meggyőző játékkal hódítottal el a kupát. A gyerekek nagyszerű teljesítményt nyújtottak, hiszen két különdíjas is a csapatunkból került ki. A torna legjobb kapusa Gerencsér Áron lett, míg a gólkirály a 11 gólt szerző Németh Zoltán!

Kisiván Gábor edző értékel:

Az első mérkőzésünkön a meglehetősen jól kezdtünk az egyik hazai csapattal. Sikerült 3-0-s előnyt kiharcolnunk, de sajnos 3-3 lett a vége.  A következő mérkőzésen szintén a házigazdákkal játszottunk és magabiztosan 5-1re győztünk. A harmadik mérkőzésen a Tapolcával játszottunk ki-ki meccset a torna győzelemért és remek játékkal 3-0ra nyertünk. Az utolsó mérkőzésünkön a Pápa csapatát 8-1 arányban felülmúltuk, így a dobogó legmagasabb fokán végezve hoztuk haza a tornagyőztesnek megjáró kupát. A torna legjobb kapusa Gerencsér Áron lett, aki nagyon magabiztosan védett szinte minden mérkőzésen és a gólkirály is a kanizsai csapatból került ki Németh Zoltán 11 góllal.

A múlt héthez hasonlóan ismét hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk és remek élményekkel tértünk haza.

A csapat tagjai: Németh Zoltán, Láng Levente, Gerencsér Áron, Rodek Gorán, Borbás Bence, Szabó Barnabás, Ernszt Milán, Cserfő Milán, Magyaródi Hunor

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#