U14-es csapatunk bravúrral nyert Szentlőrincen!

2022-03-29 Off By Németh Ferenc

A tavaszi szezonban U14-es csapatunk hiába játszott minden mérkőzésen jól, hiába nehezítettük meg ellenfeleink dolgát, az eredmények eddig nem jöttek, hiszen szűk vereségeket szenvedtünk, legutóbb például a bajnokságot vezető Siófok ellen 4-3-ra. Ezen hétvégén viszont idegenben sikerült bravúroson, kapott gól nélkül nyernünk a rivális Szentlőrinc csapata ellen! Gratulálunk gyerekek!

U14: Szentlőrinc-FC Nagykanizsa: 0-1 (0-0)

Összeállítás: Tóth G ( Fritz O.), Berkes B, Szilágyi M, Unger P, Király N,- Keszei A, Bem M, Varga P, -Horváth S, Beke D ( Benczes J) Pintér D.

Gólszerző: Unger P.

Lukács István vezetőedző: Egy tabella szomszéd csapathoz látogattunk ebben a fordulóban. Meglepetésre készültünk, és ahogy látszik az eredményen sikerült is. Ez egy tipikus egygólos meccs volt, amit sikerült egy szép szabadrúgásgóllal-Unger Patrik révén a mi javunkra fordítani. Nagyot küzdött megint a csapat, ami most végre a mi javunkra fordította a mérkőzést, és ami még nagyobb öröm, hogy mindez helyenként jó játékkal is párosult. Gratulálok a csapatnak a bravúrgyőzelemhez. Gratulálok minden játékosomnak.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#