Hétközi botlás után, idegenben kimondottan jól játszva javított U13-as csapatunk!

2022-04-26 Off By Németh Ferenc

Sajnos a hétközi vereség nem nézett ki jól a Haladás ellen, viszont a srácok hétvégén újra győzelemnek örülhettek, így továbbra is versenyben vagyunk a dobogóért.  Ami ennél is fontosabb, hogy a Sárvár ellen idegenben a játékunk is sokkal jobb volt, mint az elmúlt fordulókban! Így tovább srácok!

U13: FC Nagykanizsa-Haladás Vse  0-5 (0-1)

Összeállítás: Józsa Z., (Fritz O.) Szili B., Fülöp P.,(Knausz F.), Domonkos N., Marczin Zs., (Hajmás R.)Zs, Papp B., Gerencsér B., Tóth R., (Gémesi L.) Spollár Z.(Szklenár G.)

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: A kiváló erőkből álló Haladás csapatát fogadtuk a mai napon, akik már a mérkőzés elején éreztették velünk, hogy győzni jöttek Kanizsára! Beszorítottak bennünket, nem nagyon tudtunk kibontakozni! A labdakihozatalunk nem működött a mai nap, sok hibával, félénken játszottunk, túlságosan is tiszteltük az ellenfelet! Az első negyed végén be is találtak a kapunkba, igaz komoly védekezési hibát követtünk el. A félidőig bírtuk a nyomást, onnantól kezdve elfogyott az erő, a lendület, már le-le maradtunk az ellenfél! Mindezt a rutinos vendégek jól ki is használták és további gólokat szerezve magabiztosan nyertek, a mai napon gyenge teljesítményt nyújtó csapatunk ellen!

U13: Sárvár Se – FC Nagykanizsa 0-6 (0-2)

Összeállítás: Józsa Z., Szili B., (Gerencsér B.) Fülöp P., Domonkos N., Knausz F. ( Szklenár G.), Keszei A., Gémesi L. (Varga P.), Papp B., (Tóth R.), Spollár Z., (Hajmás R.)

Gólszerzők: Papp B. 2, Varga P. 2, Knausz F., Tóth R.

Ifjovics Ferenc vezetőedző: Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk a jó formában lévő Sárvárhoz, hisz az utóbbi két mérkőzésünkön nem tudtunk pontot szerezni!  Ami viszont jó jel volt, hogy végre mindenki a csapat rendelkezésére állt! Mezőnyjátékkal telt az első húsz perc némi mezőnyfölényünkkel. Több helyzetünk is volt, de csak a 22. percben sikerült betalálnunk Papp révén! Egy csapásra megváltozott a játék képe. Teljesen átvettük a játék irányítását! Szebbnél szebb támadásokat vezettünk, és most már a gólok se maradtak el! A 4. negyedben teljesen szétestek a hazaiak, egymás után szereztük a gólokat! Sokan nyújtottak jó teljesítményt, így magabiztosan és teljesen megérdemelten szereztünk nagy gólarányú győzelmet. Az eredmény a hazaiakra nézve hízelgő. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez!