Hónap játékosa díjakat adtunk át a legkisebbeknél! Horváth Zalánt, Rima Gergőt és Strazsek Ábelt díjazták edzőink!

2022-04-26 Off By Németh Ferenc

Klubunk minden korosztály esetében díjazza adott hónap legjobban teljesítő, legtöbbet fejlődő játékosait. A március hónap legjobb játékosa díjak átadását a legkisebb szekciónál, azaz az U7-U8-U9 korosztályoknál kezdtük, melynek során edzőink értékelték a gyerekeket, és átadták nekik az okleveleket! Reméljük, ezzel még tovább tudjuk a motivációjukat emelni a gyerekeinknek, annak érdekében, hogy minél többet fejlődjenek!

U7-es korosztály március hónap játékosa: Horváth Zalán

Török Tamás és Varga Nikolett edzők értékelnek:

Zalán fiatal kora ellenére nagyon fegyelmezett magatartást mutat minden edzésen. Kiemelkedik a többiektől a figyelme és a pontossága. Az edzések 90%-ban mindig ott van, és néha-néha van csak hiányzás. Kicsi és vékony testalkata ellenére belemegy nagyobb szituációkba. Fél éve jár hozzánk, de hatalmas technikai fejlődésen ment át, pont ezért, mert szereti a focit és szeretne jó focista is lenni. Minden tornán/fesztiválon eddig részt vett, ahol kimagasló jó teljesítménnyel szerepelt.

U8-as korosztály március hónap játékosa: Rima Gergő

Takács András edző értékel:

Nagyon szorgalmas, ősszel is járt már hozzánk edzésekre Letenyéről, de csak a téli időszakban igazoltuk át Gergőt. Edzéseken figyel, a feladatokat az elvártaknak megfelelően, minél jobban igyekszik végrehajtani! Egyénileg is rengeteget fejlődött, de csapatszinten is nagyon hasznos tagja a csapatnak! Az U9-es korosztály edzésein is részt vesz, és ott is megállja a helyét.

U9-es korosztály március hónap játékosa: Strazsek Ábel

Lukács István edző értékel:

Hozzáállása kimagasló edzésen és a különböző tornákon is. Fegyelmezett az edzéseken és a Bozsik fesztiválokon. Rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban. Szorgalmas, szinte minden edzésen részt vesz. Igazi példakép lehet a többi gyermek számára is, amennyiben szorgalma és motivációja ugyanígy megmarad!

Bene Gábor Körzetközpont Szakmai vezető, az FC Nagykanizsa Utánpótlás Igazgatója:

Örülök, hogy edzőinknek nehéz feladatot adtunk azzal, hogy válasszanak március hónapra legjobb játékost a korosztályokban, hiszen az elmondásuk szerint sok igazán jó teljesítmény és fejlődés volt látható az elmúlt időszakban. Nagyon fontos tényező, hogy a játékosokon lássuk azt a belső motivációt, ami szükséges ahhoz, hogy napról napra jobb játékos lehessen. Szerencsére sok esetben a tehetség mellé szorgalom is párosul, így örömmel adtuk át a gyerekeknek a díjakat. Bízunk benne, hogy ezzel is tovább fokoztuk a motivációjukat, valamint egy igazán jó visszacsatolást kaphattak a teljesítményükről! Folytatás 1 hónap múlva!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#