Szoros mérkőzést játszott tartalékos fiatal csapatunk Baján!

2022-04-27 Off By Németh Ferenc

Bajára látogatott U17-es csapatunk, ahol nehéz mérkőzésre számíthattunk, hiszen több U16-os játékos is lehetőséget kapott mivel több hiányzónk is volt, valamint többen az U19-es csapatban léptek pályára. A csapat ennek ellenére jól helytállt, de ez sajnos nem volt elég a pontszerzéshez.

U17: LUA Baja  – Nagykanizsa  2 -0 (1:0))

Összeállítás: Soós Dávid  – Szmodics Zétény,( Tüske Bence,) Takács Kevin, Kálovics Richard, Mismás Dávid, –  -Dömötör Patrik, Koller Norbert, Takács Soma,( Vadész Noé) -Horváth László, Horváth Kornél, Eszter Levente

Mutter Attila Vezetőedző: Kiegyenlített első félidő ellenére a hazaiak szereztek vezetést, egy védelmi megingást követően . A második játékrészben mindent megtettünk az egyenlítésért, de csak kapufáig jutottunk. A fellazult védelmünkön a hazaiak rést találva lezárták a mérkőzést. Összességében a hazaiak győzelme megérdemeltnek mondható, nem volt ma meg a játékunkban az a minőség, amivel egy ilyen ellenfél ellen eredményesek tudtunk volna lenni. Ettől függetlenül a játékosok hozzáállásával maximálisan elégedett voltam.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#