Középső Szekciónk Hónap játékosa díjazottjai: Huszár Ákos, Traub Ádám, Gerencsér Bence és Varga Patrik!

2022-04-28 Off By Németh Ferenc

Folytatódtak a március hónap legjobbjainak díjazása, ezúttal a középső szekcióban osztották ki edzőink az elismeréseket a gyerekeknek!

U10-es korosztály március hónap játékosa: Huszár Ákos

Kisiván Gábor edző értékel:

Ákos hosszú covid betegség után tért vissza, nagyon motivált edzés munka jellemezte a hónapban. A körzeti Bozsik tornán nagyszerű egyéni megoldásokkal segítette csapatunkat. Csurgói tornán kimagasló teljesítmény nyújtott több poszton is. Az ajkai régiós tornán pedig védekezésben is többször mentette meg csapatunkat a góltól, illetve remekül lépett be a támadásokba és gólokat rúgott, így megérdemelten lett csapatunk legjobbja.

U11-es korosztály március hónap játékosa: Traub Ádám

Kishamradás Gábor edző értékel:

Az edzéseken a gyakorlatokat nagy lelkesedéssel, odafigyeléssel végzi. Edzője utasításait mindig betartja, tanácsait megfogadja. A folyamatos fejlődésre való igénye, elhivatottsága példa lehet valamennyi játékos számára. Játékát a folyamatos fejlődés jellemzi. A Bozsik-tornákon kiemelkedően teljesített és teljesítményének köszönhetően több oklevelet is kapott. A korosztályának egyik meghatározó játékosa.

.

U12-es korosztály március hónap játékosa: Gerencsér Bence

Kelemen Attila edző értékel:

Több poszton is képes jó teljesítményt nyújtani, mind védőként, mind középpályásként is megállja a helyét. Játékintelligens és nagyon jól segíti a csapatot támadásban és védekezésben is. Az edzéseken és mérkőzéseken is kellő alázattal és hozzáállással dolgozik. Azért őt választottam a hónap játékosának, mert a téli teremtornákon és a most elkezdődött bajnokságban is hozta a tőle megszokott megbízható, jó teljesítményt. Nem véletlenül kap folyamatosan játéklehetőséget az idősebb U13-as korosztályban is.

U13-as korosztály március hónap játékosa: Varga Patrik

Ifjovics Ferenc edző értékel:

Az U13-csapatnál, a hónap játékosa Varga Patrik. Az edzések több, mint 90%-n részt vett, azok közé tartozik, akikre kevés alkalommal kell szólni az intenzitása miatt, fegyelmezett, próbálja megcsinálni, amit kérek tőle! Március hónapban csak egy bajnoki mérkőzésünk volt, ahol jó teljesítményt nyújtott, góllal és gólpasszal vette ki a részét a győzelemből! Az edzőmeccseken és a teremtornán is jó teljesítményt nyújtott, amivel kiérdemelte, hogy ő legyen a csapatunkból a Hónap játékosa!
Gratulálok neki!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#