Felső Szekciónk Hónap játékosa díjazottjai: Varga Patrik, Richter Máté, Horváth Kornél, Heiszter Bálint, Varga Dominik!

2022-05-04 Off By Németh Ferenc

Folytatódtak a március hónap legjobbjainak díjazása, végezetül a felső szekcióban osztották ki edzőink az elismeréseket a gyerekeknek!

U14-es korosztály március hónap játékosa: Varga Patrik

Lukács István edző értékel:

Patrik hozzáállása nagyon kimagasló a korosztályában, vezéregyéniség a pályán és azon kívül is. Hallgatnak rá a társak, példakép lehet minden játékos előtt. Szem előtt tartja a csapatérdekeket, hozzátesz a csapat játékához. Nekem nagyon tetszik a hozzáállása a futballhoz, és az az alázat, amit a sportág felé mutat.

U15-ös korosztály március hónap játékosa: Richter Máté

Domján László edző értékel:

Az edzéseken és a mérkőzéseken mutatott kiváló teljesítménye mellett a pályán kívüli hozzáállása is dicséretes. Minden edzésre úgy érkezik, hogy fejlődni szeretne és ez az edzésmunkáján  is érződik. Örömmel látom, hogy egyre többen követik a csapatból a példáját. Úgy gondolom, ezzel az alázattal és akarással játszva, még nagyon sok örömet okoz majd a kanizsai szurkolóknak.

.

U16-os korosztály március hónap játékosa: Horváth Kornél

Vlaszák Géza edző értékel:

Edzés látogatottsága kimagasló. Az u-19-es csapatban is sikeresen bemutatkozott, ez mellett az u-17 es korosztály meghatározó játékosává nőtte ki magát. Egy mondatban összefoglalva példa értékű a hozzáállás az edzés látogatottsága, és a legtöbbet fejlődött az elmúlt időszakban. 

U17-es korosztály március hónap játékosa: Heiszter Bálint

Mutter Attila edző értékel:

Sérülésből és betegségből felépülve, nagy elszántsággal vettette bele magát a munkába, és a teljesítménye, hozzáállása is megfelelő volt. A játékminőségben a kihagyás érződött rajta, de azért kapja a hónap játékosa díjat a március hónapra, mert mindent megtett azért, hogy mind fizikailag, mind pedig játékban minél hamarabb visszajusson az elvárt szintre.

U19-es korosztály március hónap játékosa: Varga Dominik

Németh István edző értékel: Dominik az elmúlt hónapban megvetette lábát a felnőtt keret edzésein és ezeken az edzéseken sikerült meggyőznie a felnőtt csapat szakvezetését arról, hogy lehetőséget kapjon az NBIII – as csapatban, így bemutatkozhatott a felnőttek közt, immár két mérkőzésen is! Továbbá U19 – es csapatunk márciusi mérkőzésein 8 gólt szerzett összesen, a csapat egyik meghatározó játékosává