Kaposváron igazán erős mezőnyben szerzett ezüstérmet a Kisiván Gábor edzette U10-es csapatunk a Majális kupán! Gerencsér Áront és Huszár Ákost a torna válogatottjába választották!

2022-05-18 Off By Németh Ferenc

A Kaposvári Bene Akadémia szervezésében rendezett tornán U10-es csapatunk nagyszerűen játszott, és veretlenül végül gólkülönbséggel a második helyet szerezte meg. Gratulálunk az egész csapatnak, és felkészítő edzőjüknek!

Kisiván Gábor vezetőedző értékel:

Csapatunk meghívást kapott Kaposvárra a Bene Akadémiára, egy hat csapat részvételével zajló tornára. A tornán körmérkőzéseket játszottunk. Úgy gondolom rendkívül jó iramú, izgalmas mérkőzéseket sikerült játszanunk, remek körülmények között. Volt amelyik mérkőzésen sikerült dominálnunk és többségében birtokoltuk a labdát, de akadt olyan mérkőzés is, amikor védekezésre kényszerültünk a megadott játékidő többségében. Védekezésünket jól megoldottuk, mind csapat szinten, mind egyénileg, hiszen 1-1 játékosunk is bekerült a torna válogatottjába a védelemből, illetve a kapus posztról. Úgy gondolom csapatunk fejlődését jól szolgálta ez a torna és bízok benne, hogy a jövőben is részt tudunk venni hasonló eseményeken.

Csapat tagjai: Weinausz Barna, Huszár Ákos, Rodek Gorán, Láng Levente, Vörös Dániel, Cserfő Milán, Németh Zoltán, Németh Dominik, Ernszt Milán, Magyaródi Hunor, Farkas Zalán, Gerencsér Áron, Szabó Barnabás.

Különdíjasok, Torna válogatottjába választottak: Gerencsér Áron, Huszár Ákos

Eredményeink:

Nagykanizsa- Siófok 3-0

Nagykanizsa- Szentlőrinc 2-0

Nagykanizsa- Kaposvár Bfla 1-1

Nagykanizsa- Kaposvár Bfla fehér 2-1

Nagykanizsa- Veszprém 0-0