Remekelnek U12-es fiataljaink Kisharmadás Gábor vezetésével.

2022-10-04 Off By Németh Ferenc

Zajlanak a küzdelmek a Regionális U12-es bajnokságban, ahol fiataljaink remek játékkal rukkolnak elő hétről hétre. Az eddig lejátszott 4 mérkőzésből 3 győzelem és egy döntetlen a mérleg, és ami nagyon fontos, hogy mindehhez jó játék társult. Így tovább srácok!

Mérkőzések:                                                               

U 12: FC Nagykanizsa –Ajka FC 3-3 (1-2)

Összeállítás:Bácskai D(Huszár Z.).-Budai A,Lang M,Vadász T,Traub Á(Láng L.),Kerekes M,

Kálmán M.(Horváth N),Pongrácz Á(Huszár Á.),Szőke Z(Gilicze G.).

Gólszerzők: Kerekes,Traub,Láng

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A csapatnak úgymond ez volt az első ilyen mérkőzésre bajnoki rendszerben és megnövekedett pályán, új szituáció volt ez a játékosoknak. Egy jó irami és izgalmas mérkőzést játszottunk szép számú közönség előtt. A várakozásokat felülmúlta a csapat teljesítményben és játékban is. A labdakihozatalunk jól működött, szélén próbáltuk felépíteni támadásainkat. Jól kezdtük a találkozót egy szép kontratámadás után megszereztük a vezetést, és utána voltak még helyzeteink, amik sorra kimaradtak. A góljainkat két nagy egyéni hibából kaptuk, ami nem fogta meg a csapatot és nagy akarással és alázattal azon voltak h kijavítsák a társak hibáit, ami sikerült is. A mérkőzés folyamán domináltunk végig, szép támadásokat vezettünk, az ellenfelünk kidolgozott gólhelyzetet nem tudott kialakítani ellenünk. Ami bosszantó és hiányérzetünk lehet, hogy sok helyzetet kidolgoztunk, de nem tudtuk gólra váltani őket, ha jobban koncentrálunk a kapu előtt, akkor megnyertük volna a mérkőzést. A hibákból tanulnunk kell, és ki kell javítanunk őket, elindultunk egy úton dolgozunk tovább, és ha így haladunk, akkor további szép eredményeket is elérhetünk.

Gratulálok a csapatnak csak így tovább srácok!

U 12: FC Nagykanizsa –Andráshida TE 11-0 (6-0)

Összeállítás: Bácskai D.(Huszár Z.) Szőke Z(Kovács E), Lang M (Kiss-Horváth), Rodek G (Pölcz I), Traub Á (Huszár Á), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Gilicze G), Faragó M. (Láng L).

Gólszerzők: Kerekes (4),Kálmán (2),Gilicze (2),Traub (1),Faragó(1),Pölcz(1)

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Hétközi mérkőzésen az Andráshida Te csapatát láttuk vendégül, a csapat nagy lelkesedéssel várta a mérkőzést. Az ellenfelünk térfelén sikeres volt a letámadásunk ez által nem tudták támadásaikat felépíteni, és a letámadásunkkal több gólt is szereztük és helyzetet alakítottunk ki. Kombinatívan játszottunk, a labdakihozatalunk működött, a támadásainkat fel tudtuk építeni. A védekezésünkön még van hova fejlődni, de azon vagyunk, hogy kijavítsuk a hibákat. Több szép gólt rúgtunk, sok jó egyéni teljesítmény volt a mérkőzésen, a srácok felszabadultan játszottak. Jó volt látni, hogy visszakaptam olyan dolgokat, amiket edzésen gyakorlunk. A helyzetkihasználásunk is javult, ami a rúgott gólok számában is megmutatkozott. A mérkőzés összképét tekintve magabiztos győzelmet arattunk, de úgy gondolom, hogy nem szabad elszállnunk ettől a sikertől, a fölöd kell maradnunk,és ugyan úgy dolgozunk tovább, ahogy eddig is tettük, és akkor a továbbiakban is elérhetünk hasonló sikereket.

Gratulálok a csapatnak csak így tovább!

U 12: FC Nagykanizsa –Tapolca 4-3 (3-0)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B.) Budai A, Lang M (Kovács E), Rodek G (Kiss-Horvtáh Á), Traub Á (Gárdonyi K), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Gilicze), Faragó M. (Láng L).

Gólszerzők: Kálmán (2), Gilicze, Faragó

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A csapat a mérkőzést elég álmosan kezdte, az elején mezőnyben folyt a játék a kapuk nem forogtak veszélyben. A második negyedben már domináltunk és beszorítottuk az ellenfelünket, sorra jöttek a helyzetek, majd egy szép egyéni villanás révén megszereztük a vezetést Kálmán Marci révén egy szépségdíjas góllal, utána pedig még kétszer voltunk eredményesek, így 3-0-al zártuk a félidőt. Labdakihozatalunk jól működött és az ellenfél térfelén szereztünk labdákat, amelyből helyzeteket tudtunk kialakítani. A második játékrészbe kicsit „elhittük” hogy megvan a mérkőzés és hibáinkból visszahoztuk az ellenfelünket a mérkőzésbe. A mérkőzés vége felé sorra alakítottuk ki a helyzetek, amik sorra kimaradtak, de végül egy szép támadás végén sikerült megszereznünk a győzelmet. Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A mérkőzés összképét tekintve megérdemeltük a győzelmet. Jó volt látni a csapat örömét a mérkőzés után.

Gratulálok srácok!

U 12:  FC Nagykanizsa –Balatonalmádi SE 11-1 (7-0)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B.) Budai A, Lang M (Kovács E),Szőke Z. (Kiss-Horvtáh Á), Traub Á (Rakos Z), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Gilicze), Faragó M (Lakos).

Gólszerzők: Traub (5),Kálmán (2), Gilicze(2), Faragó (1),Kerekes (1)

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Elég intenzív héten vagyunk túl, egy hét alatt most játszottuk hétvégén a harmadik mérkőzésünket, most már mondható hogy a sikeres héten vagyunk túl, mert mind a három mérkőzést sikerült megnyerni a csapatnak. A hétvégi meccset nagy elánnal és lendülettel kezdtük, amit az is mutatott, hogy egy szép támadásvégén már a 2. percben megszereztük a vezetést és utána magunkhoz is ragadtuk a kezdeményezést az egész mérkőzés folyamán domináltunk letámadtuk ellenfelünket nem tudtak támadást építeni és így több gólt is szereztünk. A kapott gólért kár, de dolgozunk tovább, hogy a hibákat kijavítsuk. A csapatjáték jól működött kombinatívan játszva sok szép támadást vezettünk és szép gólokat is sikerült szereznünk. És jó volt látni több olyan elemeket, amiket edzésen gyakorlunk, felszabadultan játszottunk, aminek ez a fölényes győzelem lett az eredménye.

Gratulálok a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#