Balszerencsés szombathelyi vereség, és egy parázs hangulatú Pápa elleni hazai győzelem az U12-es csapatunk utóbbi hetekben nyújtott mérlege!

2022-11-10 Off By Németh Ferenc

Továbbra is jó formában vannak Kisharmadás Gábor tanítványai. Balszerencsés vereség után hazai pályán tudtak javítani egy kemény, harcos csapat ellen.                                                                

U12: Szombathelyi Haladás – FC Nagykanizsa 3-2 (2-1)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B.) Budai A(Horváth N.), Vadász, Rodek G (Rakos), Traub Á (Pölcz), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Horváth Á.), Faragó M. (Gilicze).

Gólszerzők: Kálmán , Kerekes.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A csapat a mérkőzést nem úgy kezdte, ahogy vártam, de utána felvettük a ritmust és meg is szereztük a vezetést egy szép támadás végén. Utána egy védelmi hiba és egy egyéni hiba következtében az ellenfelünk megfordította a mérkőzést, felpörgettük a játékot beszorítottuk őket a kapu elé és sikerült egyenlítenünk, majd az utolsó percben egy megpattanó lövéssel kikaptunk. Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, ami a vége fele látszódott is mindkét csapaton. Játékban pontatlanok voltunk és sok labdát eladtunk, de védekezésben, amit a héten gyakoroltunk abból lehetett látni vissza dolgokat, ami pozitívum. Úgy gondolom, hogy reálisan nézve a mérkőzés összképét tekintve győzelmet nem érdemeltünk volna, a döntetlen igazságosabb lett volna, de a szerencsésebb csapat győzött a végén.

Hibáinkból tanulni kell és dolgozunk tovább!

U12: FC Nagykanizsa – Pápai ElC 3-1 (3-0)

Összeállítás: Bácskai D.(Huszár Z.) Budai A, Lang(Kovács E) , Szőke Z. , Traub Á (Pölcz), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Németh Z.), Faragó M. (Vadász T).

Gólszerzők: Kálmán(2) , Traub.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A mérkőzést elég jól kezdtük az első 20 percben már 3-0 vezettük jó játékkal elérve. Utána mintha kicsit elhittük volna, hogy megvan a mérkőzés és nemhogy folytattuk volna a jó játékot, utána elkezdtük pontatlanul és kapkodva játszani, ami sok eladott labdával járt, mintha minket zavart volna meg a vezetésünk. Egy kellőképpen agresszív csapattal találkoztunk és parázs hangulatú mérkőzést játszottunk, ami eddig nem volt jellemző a csapatra, de megtapasztalhattuk, hogy ilyen mérkőzés is van és alkalmazkodtunk hozzá. A játékban kicsit alulmaradtunk a vártnál, de küzdelemmel és alázattal kompenzálni tudtunk, amit az is mutat, hogy leginkább mezőnyben folyt a játék, és olyan nagy helyzetet nem tudott az ellenfelünk kialakítani ellenünk. Ami pozitívum, hogy a játékunk elmaradt a várttól, de sikerült megszereznünk a győzelmet és láttam vissza olyan dolgokat, amiket a hét közben edzéseken gyakorolunk. Nyílván nem lehet mindig jól játszani, de ilyen mérkőzésnek is kell lenni, és legalább kis tapasztalatot szereztünk abból, hogy küzdelemmel és alázattal is lehet mérkőzést nyerni nem csak jó játékkal!

Gratulálok a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#