Bravúros győzelem hazai pályán az U15-ös korosztályunktól!

2022-11-22 Off By Németh Ferenc

A bajnokság második helyén álló Mohács csapatát fogadta a harmadik helyen álló U15-ös csapatunk a hétvégén. Az ősszel már egyszer idegenben találkoztunk velük és egyetlen vereségünket tőlük szenvedtük el, így érthető módon szerettünk volna visszavágni nekik. A mérkőzésen éretten és jól játszva tartottuk itthon a bajnoki pontokat, amiért nagy gratuláció ját a gyerekeknek!

U15: FC Nagykanizsa- Mohács 3-1 (2-1)

Összeállítás: Tóth G.,- Borda M.(Horváth S.) Szilágyi M., Beke D., Király N., Bem M., Unger P., Pintér. D.(Benczes J) Beke D., Varga P., Nagy K.(Csillag K.)

Gólszerzők: Király N., Bem M., Nagy K.

Lukács István vezetőedző: Ezen a héten a listavezető Mohács csapatát fogadtuk, mint az az eredményen látszik a csapat ezt a mecset is hozta. Ez egy igazi rangadó volt, és örülök, hogy a csapat felnőtt a mérkőzéshez, helyenként jól játszva a mérkőzése során, annak ellenére, hogy így is sok technikai hiba csúszott a játékunkba. Amennyiben a csapat ezen az úton halad tovább, akkor elérjük azt, amit kitűztünk magunknak. Gratulálok a csapatnak ehhez a győzelemhez és a mutatott játékhoz.