Hazai pályán is sikerült nyerni a PVSK csapata ellen!

2023-03-28 Off By Németh Ferenc

Benedek József vezetőedző:

Szombaton egy „régi riválisunk” látogatott hozzánk, a PVSK. csapata. Kellemetlen, inkább defenzív játékstílusuk, tudtuk nehézzé teszi várt győzelmünket.

Jól kezdtünk. Helyzetek sorát alakítottuk ki, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Ellenfelünk térfelén folyt a játék, de figyelnünk kellett kontra támadásaik kizárására. Eredményesen védekeztek, amit az esős, csúszós pálya segített. Így a félidő 0:0. A második játékrészben tudatosan próbáltunk több lövőhelyzetet kialakítani, és látszott, hogy csak idő kérdése a találat. Míg a 78. percben Szollár B. 18 méterről betalált, 1:0. A hátralévő időben is uraltuk a játékot, helyzetek sorát alakítottuk ki, de ez egy ilyen mérkőzés volt.

Azt gondolom, hogy megérdemelt győzelem volt, ami akár nagyobb arányú is lehetett volna. Fontos volt az hogyan tudunk rá koncentrálni a feladatra, és játékunkat érvényesíteni. Nyílván voltak kisebb hibáink, de ezek javíthatók. Nem könnyítette meg dolgunkat a nedves csúszós pálya sem. A lányok megtettek mindent, kellően motiváltak voltak, meggyőzően és jól futballoztak. Gratulálok a játékukhoz!

 

Női NB II. Nyugati csoport 13. forduló FC Nagykanizsa – PVSK 1-0 (0-0)

Összeállítás: Sebők V., Molnár R., Gergelics C., Németh P.(Pintér D.), Szollár B., Balassa D., Sóstai L., Szokol D., Szabó Zs., Nagy-Fáró D., Báder M.

Csere: Molnár R., László Zs., Pintér D.

Góllövő: Szollár B.