Hétközi mérkőzést játszott U12-es csapatunk, akik végre hazai pályán bizonyíthattak!

2023-05-03 Off By Németh Ferenc

Első hazai mérkőzésüket játszották U12-es csapatunk játékosai, hiszen eddig az összes forduló a sorsolás szeszélye miatt idegenbe sorsolta csapatunkat. A fiúk jól vizsgáztak, magabiztosan húzták be a mérkőzést!                                                               

U 12:  FC Nagykanizsa– Andráshida SC 3-0 (2-0)

Összeállítás: Bácskai D(Huszár Z). Budai A(Lakos L), Vadász T. (Gilicze G), Szőke Z (Kovács E), Traub Á (Horváth N), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Horváth Á), Faragó M. (Gilicze).

Gólszerzők: Kálmán (2),Kerekes

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Hétközi mérkőzésen az Andráshida Sc csapatát láttuk vendégül, a csapat nagy lelkesedéssel várta a mérkőzést, hiszen most játszottunk először hazai pályán a tavaszi szezon során, eddig csak idegben szerepeltünk. A első játékrész elején letámadtuk ellenfelünket és az ő védőzónájukban megszerzett labdákkal alakítottuk ki helyzeteinket és ezzel meg is akadályoztuk a támadás felépítésüket, az első pontrúgásunkból meg is szereztük a vezetést majd egy szépen felépített támadás után rárúgtuk a második gólt, és jött egy újabb pontrúgás, amiből szintén betaláltunk és ezzel vezetésünk magabiztossá vált. A védekezésünket jól megszerveztük jól működött, hiszen újra le tudtunk hozni egy mérkőzést kapott gól nélkül. A mérkőzés második felében domináltunk, a mérkőzés annak a szakaszában nagyobb arányú győzelmet is elérhettünk volna, de a lehetőségeinket nem sikerült értékesítenünk. A mérkőzés összképét tekintve megérdemeltük a győzelmet. A továbbiakban ugyan ezzel az alázattal és szorgalommal dolgozunk tovább, ahogy eddig is tettük, és akkor a továbbiakban is elérhetünk szép sikereket.

Gratulálok a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#