Nem sikerült a pontszerzés Női felnőtt csapatunknál!

2023-09-12 Off By Németh Ferenc

Egy bajnokaspiráns csapatot láttunk vendégül a hétvégén. A Csepel csapatát. Célunk egy tisztes eredmény elérése volt, pontszerzés reményében.

 Benedek József vezetőedző:

A védekezésünket próbáltuk kompaktabbá tenni, ami némileg látszott is a mérkőzés folyamán. A 21. percben egy indokolatlan kihagyás’ eredményeképpen vezetést szerzett a vendégcsapat. Jól álltuk a sarat’, igaz, hogy az átmenetek (védekezésből – támadásba) azok sántítottak kissé. Szórványos akcióinkat könnyű szerrel hatástalanították a védők. Az 52. percben megismételtük figyelmetlenségünket, amit könnyű szerrel értékesített a vendég.

A második játékrész inkább álló háborúhoz’ hasonlított, ahol helyt álltunk ugyan, de az eredményen szépíteni nem tudtunk. Az 51. percben a vendégcsapat szabadrúgása vágódott a felső lécről a kapunkba, ami igy az eredményt 0:3-ra módosította. Volt egy lehetőségünk még a szépítésre, de a vendég védők a gólvonalról menteni tudtak.

Azt gondolom, hogy közel álltunk ahhoz, hogy pontot tudjunk szerezni, független attól, hogy célfutballt játszottunk. A figyelem hiánya továbbra is nagy gondot jelent egy – két játékosnál. A folytatásra koncentrálunk.

Női NB II. Nyugati csoport 2. forduló FC Nagykanizsa – Csepel TC (0-2) 0-3

Összeállítás: Andor T., Molnár R., Gergelics C, Farkas Cs., Németh P. (Pintér D.), Szollár B., Balassa D., Sóstai L., Szabó Zs., Nagy-Fáró D. (Miklós M.), Domján-Köröcz B.,

Csere: Kápics K., Molnár R., László Zs., Szokol D., Pintér D., Miklós M., Vékási F