Pakson nyert Női NB II-es csapatunk!

2023-09-21 Off By Németh Ferenc

A harmadik fordulóban szombaton Paksra látogattunk a győzelem reményében.

Benedek József vezetőedző:

A hazaiak játék erősségét csak találgatni tudtuk, ugyanis az első fordulóban nagy arányú győzelmet arattak, míg a másodikban jól kikaptak.

Jól és koncentráltan kezdtünk. Már a mérkőzés elején látni lehetett mire számíthatunk. A 17. percben Németh P. rajtolt egy jó passzra, ami úgy nézett ki a kapusé lehet, de hajszállal elérte és már is vezettünk. ( 1 : 0 ). A hazaiak tért ölelő indításokkal próbálkoztak amiket jó hatásfokkal hárítottunk. Majd 10 perccel később szögletrúgást végeztűnk, amit kicsiben’ oldott meg Szollár B. és Farkas Cs. A vége óriási’ gól a hosszú felsőbe Szollár B. részéről. (Kár, hogy ilyenkor nincs ismétlés. 🙂 Párszor megnéztük volna még biztosan.)

(2: 0) Magabiztosan játszottuk le a félidőt. De a második játékrészt már nem tudni miért, de lazábban kezdtük. Meg is lett az eredménye a szokásos kihagyásaink következtek az 53. és a 65. percben. Mondhatnám a semmiből egyenlített ki a hazai csapat. (2:2) Gólhelyzetek sorát tudtuk kialakítani, de a befejezések nem sikerültek. A 74. percben szöglethez jutottunk. A belőtt labdára többen is érkeztek, de most szerencsénkre Farkas Cs. volt eredményes (2:3) A hátralévő percekben magabiztosan játszottunk, és megérdemelten nyertünk.

Az egész mérkőzés nem nézett ki ilyen szorosnak. Megint magunknak tettük nehézzé a győzelmet.  Mind ezek ellenére jól és motiváltan játszottunk kisebb hibáink ellenére is. Gratulálok lányok!

Női NB II. Nyugati csoport 3. forduló Paksi SE – FC Nagykanizsa (0-2) 2-3

Összeállítás: Andor T., Molnár R., Gergelics C., Farkas Cs., Németh P., Szollár B., Sóstai L., Szokol D.(Pintér D.), Szabó Zs., Nagy-Fáró D.(Kápics K.), Kaszás N.

Csere: Kápics K., Balassa D., Pintér D.

Góllövők: Németh P., Szollár B., Farkas Cs.