Remek játék, magas színvonal, balszerencsés büntetőpárbajok – ilyen volt az U9-es teremtornánk!

2024-03-11 Off By Németh Ferenc

Múlt hétvégén a Zsigmondy sportcsarnokban rendeztük meg az U9-es Téli teremtornánkat. Nagyszerű mezőny jött össze, kimondottan jó csapatok, és rengeteg ügyes focista lépett pályára. Saját csapatunk is kitett magáért, hiszen minden mérkőzését megnyerte a csoportba, és ami nagyon fontos, hogy az eredményességhez jó játék is párosult mindkét pályára lépő sorunk esetében. A folytatásban, nagy csatában sajnos mind a döntőbe jutásért, mind pedig a bronzmérkőzésen a büntetőpárbaj kifogott rajtunk, de így is minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek.

A tornát végül a Pápa csapata nyerte.

A torna legjobb kapusának az FC Nagykanizsa csapatából Proszenyák Ádámot választották, míg a legjobb hazai játékos, a tornán végig jól játszó Németh Bence lett.

Külön kiemelnénk az FC Nagykanizsa U9-es csapatának szülői munkaközösségét is, akik a torna során jó hangulatot, és színvonalas büfét biztosítottak mindenki számára.

Németh István, Kovács Dávid edzők:

Gratulálunk a csapatunknak, hiszen egy rendkívül erős mezőnyben mutattak be olyan játékot, amit szeretnénk mindig látni tőlük. Egytől egyig, minden játékosunknak jár a gratuláció. A büntető rúgások mindig lutri, így akik most kihagyták, azok majd a következő alkalommal berúgják, nincs ezzel semmi probléma. A torna nagyszerűen szolgálta a gyerekek fejlődését.

A tornán részt vevő játékosok:

Proszenyák Ádám, Breckner Botond, Németh Bence, Gaál Zoltán, Pongrácz Flóra, Nagy-Szili Áron, Tatai Bence, Andrasek Árpád, Andrasek Ábel, Imrei Dániel, Imrei Csongor, Horváth Zétény