Minden mérkőzését megnyerte Kelemen Attila csapata az U11-es régiós torna Hévízen rendezett fordulójában!

2024-04-17 Off By Németh Ferenc

Folyamatosan zajlanak a régiós U10-U11-es küzdelmek, melyben csapataink minden alkalommal bizonyítják, hogy milyen remek játékosok, és csapatként is egyre jobbak. Büszkék vagyunk rájuk! 

Eredményeink: 

  1. Hévíz SK – FC Nagykanizsa 0:1 
  1. Sárvár FC – FC Nagykanizsa 0:1 
  1. Lurkó UFC- FC Nagykanizsa 0:1 
  1. Szombathelyi Haladás VSE – FC Nagykanizsa 1:3 
  1. Tapolca IAC – FC Nagykanizsa 1:2 
  1. Ajka FC – FC Nagykanizsa 0:1 

A csapat játékosai: Czender Rikárdó, Fitos Olivér, Mácsai Gergő, Kopcsó Dominik, Magyar Agaton, Császár András, Pozvég Áron, Saskői Nimród, Proszenyák László, Szklenár Zétény, Pongrácz Zsombor, Strazsek Ábel, Pusztai Benedek 

Kelemen Attila Vezetőedző 

Hévízen rendezték a tavaszi régiós tornák 3. állomását. 

Azt mondják, hogy a győzelmeket nem kell megmagyarázni, azt azonban tudni kell, hogy a gyerekek hatalmas munkát tettek bele, hogy minden meccsen győztesen tudják elhagyni a pályát. 

Ahogy az eredményeken is látszik, nem volt könnyű dolgunk. Az ellenfeleink próbálnak egyre jobban felkészülni a játékunkból. Mivel eddig csak egyszer tudtunk füves pályán edzeni, eléggé megzavart minket a vizes fű, elég nehezen alkalmazkodtunk hozzá. 

Ha nem is tudtunk olyan látványos, szép támadásokat vezetni, mint ahogy szoktunk, a gyerekek megmutatták, hogy „helyén van a szívük”, addig küzdöttek, amíg a győztes gólokat sikerült megszerezni. Azokon a meccseken, ahol gólt kaptunk, hátrányból sikerült megfordítani a meccseket. 

A meccsek előtt megbeszélt dolgokat nagyobb részt sikerült végrehajtani. 

A helyzetkihasználásban viszont nagyot kell javulnunk, mivel ma is sok helyzetet kihagytunk. 

Küzdeni akarásból az egész csapat jelesre vizsgázott, az oklevelet ma Czender Rikárdó kapta, mert védőként is bátran beszállt a támadásokba, segítve a helyzetkialakításokat. 

 

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#