Döntetlen a megyei rangadón!

2024-04-18 Off By Németh Ferenc

Női NB II. Nyugati csoport 20.forduló

FC Nagykanizsa – ZTE FC  1 – 1

Összeállítás: Sebők V., Molnár R., Gergelics C., Németh P., Szollár B., Balassa D., Pintér D. (Gyergyák R.), Szabó Zs., Nagy-Fáró D., Kaszás N., Domján-Köröcz B.

Csere: Sóstai L., Vékási F., Gyergyák R.

Góllövő: Németh P.

Benedek József vezetőedző:

Ellenfelünk az elmúlt hétvégén a ZTE FC csapata volt. A rangadónak megfelelően készültünk, és bíztunk a pontszerzésben, hazai pályán.Játékunkat a biztos védekezésre alapoztuk A 30. percig kiegyenlített játék folyt, a kapuk nem igazán kerültek veszélyben. Ekkor betalált a vendégcsapat, egy közeli fejessel. A félidő hátra lévő része kiegyenlített játékkal telt.

A második félidőt jobbára ZTE FC labdatartási fölény jellemezte, de felépített játékkal nem jelentettek veszélyt kapunkra. Próbálkozásaik elsősorban pontrúgásokból álltak. A 73. percben szögletrúgást végeztünk el, melyet Szollár B. lőtt be az ötös magasságába, melyet Németh P. fejelt a kapuba. A hátralévő játékrész küzdelmesen, de már helyzetek és gól nélkül telt.

Azt gondolom, hogy az akarati tényezők, a mentalitás rendben volt. Játékban a tervezetthez képest voltak hibáink, főként előre játékban. De jól jöttünk ki belőle.