Rengeteg élmény, még több sport! Befejeződött a Ligetváros Sportprogramunk!

Második sikeres Ligetváros sportprogram sorozatunkat valósítottuk meg, mely most szeptember lezárult. A TOP-6.9.1.-15-NA1-2016-00001 „Együtt Ligetvárosért” azonosítószámú és című projekt keretében megvalósuló programsorozat ezen második szakaszában 25 alkalommal szerveztünk különböző sportprogramot a Ligetvárosban élő gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Klubunk elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás területén is, így az első sikeres programsorozat után fontosnak tartottuk a folytatást és nagy örömmel vágtunk újra bele.

Bene Gábor az FC Nagykanizsa Ligetváros programjának vezetője: Az első ilyen programunk 2018 őszén indult, ami mind a mi részünkről, mind pedig a résztvevők részéről pozitív visszhangot váltott ki, így amikor lehetőség nyílt rá, hogy folytassuk a programot és egy újabb blokkot valósítsunk meg, nem volt kérdés számunkra, hogy szeretnénk ezt folytatni. A mostani megvalósításban 25 alkalommal találkoztunk a programban résztvevő gyerekekkel és felnőttekkel melynek során próbáltuk a legszínesebb módon, és a legszélesebb körben megismertetni őket a különböző sporttevékenységekkel, de természetesen a labdarúgás kapta így is a főszerepet. Nagyon sok sportos pillanaton, feledhetetlen élményeken vagyunk túl, és azt gondoljuk, hogy mi is rengeteget tudtunk tanulni ebből a projektből minden szempontból. Sikernek tartjuk, hogy voltak gyerekek, akiket az egyesületi edzésben is be tudtunk hozni, emellett pedig nagyon bízunk benne, hogy hozzá tudtunk járulni a sport és testmozgás fontosságának felismerésében. A kapcsolat megmarad, és az egyesületünk bármikor nagyon szívesen lát mindenkit Ligetvárosból! Szeretném megköszönni kollégáim, edzőink munkáját, csapatként dolgozva lehetett a projektet sikeresen megvalósítani!