Bajnoki mérkőzést játszott a hétvégén U12-es csapatunk!

2018-03-27 Off By Németh Ferenc

Az elmúlt fordulóban Szombathelyen ( Illés Akadémia) elért döntetlen után, fokozott várakozással tekintettünk a mai mérkőzés elé, amikor is a jó erőkből álló Gyirmótot fogadtuk! Részletekért kattintson a bővebben gombra.
Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 8. percben megszereztük a vezetést.
Sajnos ezután viszont nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettük volna, egy kontratámadásból a fegyelmezetlenül visszazáró középpályásaink miatt a létszámfölényt kihasználva egyenlítettek a vendégek.
Továbbra is játszottuk a megbeszélt játékunkat több, kevesebb sikerrel és a félidő utolsó percében egy labdaszerzés után újra vezetést szereztünk, így 2-1 volt a félidő.
A szünetben felhívtam a játékosok figyelmét, hogy fegyelmezetlenül, szellősen, nem megfelelően zárunk vissza, így akár baj is lehet, ennek ellenére nem sokat változott a játék képe!
Erőtlenül támadtunk, amit a Gyirmót többször megkontrázott, és a védelmi, egyéni hibáinkat kihasználva megfordította a mérkőzés állását! 2-3 után fejetlenül mentünk előre, de az önző egyénieskedések nem vezettek eredményre, így sajnos nagyon fontos mérkőzést veszítettünk el.
Ezek után nehéz lesz a felzárkózás a középmezőnyhöz.
Ifjovics Ferenc vezetőedző