U-12 I. osztály Észak-Nyugat bajnokság

2018-04-16 Off By Németh Ferenc

Ifjovics Ferenc vezetőedző értékelése a ZTE Akadémia  elleni bajnoki mérkőzésről. Részletekért kattintson a bővebben gombra.ZTE Akadémia – Nagykanizsa 3:0
Nagyon nehéz mérkőzés előtt álltunk a mai napon, ugyanis a ZTE otthonában kellett pályára lépnünk, akik eddig 14 győzelem és két vereséggel a 2. helyen álltak!

Bíztunk a jó folytatásban és nem is kezdtük rosszul a mérkőzést. A hazaiak nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani a jól záró csapatunk mellett.
A félidő közepe felé Völgyi megsérült, nem is tudta folytatni a játékot, ami érzékenyen érintett bennünket. Egy véleményes helyzetnél , az első félidő utolsó perceiben, egy szerintem jogtalanul megítélt büntető után vezetést szereztek a hazaiak.
Második félidőben kicsit feljebb jöttünk, de nem sikerült ráerőltetni akaratunkat a hazaiakra.A félidő közepe felé egy jó előre ívelést a kilépő Varga rosszul vett át, kisodródott, így odalett a lehetőség! A ZTE mezőnyfölényben játszott, ami a vége előtt 8 perccel egy szép támadás után góllá érett. Ez kicsit megfogott bennünket és a következő labdakihozatalunknál Hóbor elveszítette a labdát, amit a hazaiak újabb góllal büntettek.
Összességében a jobb erőkből álló hazaiak megérdemelt győzelmet arattak!! Sajnos a mai napon néhányan nem a legjobb formájukat hozták, így elmaradt a bravúr!