Edzői értékelések az utánpótlás bajnokságból

2018-09-21 Off By Németh Ferenc

Eredmények és értékelések a 37. hét utánpótlás bajnoki mérkőzéseiből
Részletekért kérem kattintson a bővebben gombra.

U19
Mosonmagyaróvári TE – FC Nagykanizsa : 2 – 0 (0 – 0)
Fájó vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen ahol a csapat négy meghatározó játékosának gyenge teljesítménye ellenére is jól és ügyesen futballoztunk és 0 – 0 – ás állásnál büntetőt is kihagytunk!
Legyen tanulság hogy a mérkőzést gólra játsszák és a győzelemhez a csapat minden tagjára szükség van!
Németh István

U14
FC Nagykanizsa – Motim 2-3 (1-1)
Gólszerző: Kolmann P., Üst
Az eredményesség szempontjából véleményem szerint a döntetlenre rászolgáltunk volna, de igazából nem ez a legfontosabb. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a játékosaim ismét szervezetten, koncentráltan és megfelelő alázattal futballoztak, helyenként jó játékot mutatva. Amit még megemlítenék, hogy ismét 18 játékost tudtam szerepeltetni a mérkőzésen. Gratulálok a csapatomnak!!!
Horváth Gábor

U15
FC Nagykanizsa – Motim 0 – 3 (0-0)
A nmásodik hazai mérkőzésen a középmezőnyhöz tartozó Motim Te csapatát fogadtuk egy remélt győzelem jegyében.
Próbáltuk irányítani a játékot az elején, ami sikerült is.
A labdabirtoklási fölényünk viszont csak a pálya 2/3 részéig volt meg, elől rendre rossz megoldásokat választottunk, így a mezőnyfölényünk meddőnek bizonyult.
A 30 percben viszont a jól kilépő Bános már csak a kapussal állt szemben, de mellé gurította a labdát.
A második félidőben újra előjött, hogy csapatunknak gyenge az erőnléte, a vendégek már többet jöttek előre és egy megingást kihasználva 20 méteres lövéssel megszerezték a vezetést.
Rögtön a bekapott gól után Józsa a felső kapufát találta telibe, nem sikerült az egyenlítés. Pár perc múlva mi végeztünk el bedobást a saját térfelünk közepénél, rögtön labdát vesztettünk és szinte ugyan arról a helyről, ahonnan kaptuk az első gólt jött második is!
A maradék hitünket elvesztve mentünk előre, sikertelenül!
Pár perccel a vége előtt a védőnk elcselezte a labdát 20 méterre a kaputól, amit a vendégek játékosa könyörtelenül kihasznált és szintén a 16-n kívülről kilőtte a jobb sarkot.
Ezen a mérkőzésen már jobban játszottunk, mint az előbbieken, de nem tudtunk gólt szerezni és a vendégek 3 jól eltalált lövéssel megszerezték a győzelmet, ami megérdemelt, de szerencsésnek mondható és a gólarány is túlzó.
Ifjovics Ferenc