Győzelmekkel folytatták a felkészülési mérkőzések sorát utánpótlás csapataink!

2020-02-24 Off By Németh Ferenc

Felkészülési időszak hajrájához érve ez a hétvége sem múlt el edzőmérkőzések nélkül. Pályára lépett szombat délelőtt U13-as és U12-es csapatunk a Hévíz hasonló korosztályai ellen és mindkét mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak. U13-as csapatunk főleg az első félidőben rendkívül jó futballt mutatott be, míg az U12-esek döcögős játékkal is magabiztosan nyertek. Mindkét mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket.

U13: FC Nagykanizsa – Hévíz SK 4-1, gólszerzők: Varga Péter 2, Varga Boldizsár, Szmodics Patrik

U12: FC Nagykanizsa – Hévíz SK 2-0, gólszerzők: Márfi Bence, Kovács Mirkó

Délután 13 órától Németh István vezetésével U19-es és U17-es vegyes csapatunk fogadta a Murakeresztúr megyei 2. osztályban szereplő csapatát. Sajnos a Murakeresztúr sérülések és betegségek miatt csak a felnőtt vegyes csapatával érkezett, így az U17-esek mérkőzése elmaradt. A megrendezett mérkőzésen így az U17-U19-es csapatunkat két részre osztottuk és a játékosok nagy része 1 félidőnyi mérkőzésterhelést kapott, valamint külön futómunkát végzett.

A mérkőzésen végig domináltak fiataljaink, ötletesen és dinamikusan játszottunk, de sok esetben mindez a kapu előtt meddőnek bizonyult. Ettől függetlenül 6 alkalommal is remek akcióból sikerült betalálnunk, de ha pontosabbak és tudatosabbak vagyunk nagyobb is lehetett volna a különbség a szimpatikus megyei másodosztályban szereplő, volt edzőnk Visnovics László trenírozta gárda ellen.

U19: FC Nagykanizsa – Murakeresztúr 6-2, gólszerzők: Horváth Márk 3, Józsa Ádám, Szabó, Szilágyi

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#