Legnagyobb korosztályaink is elkezdték a tavaszi szezont, értékes döntetlen és bosszantó vereség Siófokon.

2020-03-09 Off By Németh Ferenc

Szombaton megkezdte a tavaszi bajnokságot az NB3. Dél-Nyugati csoportjában U19-es és U17-es csapatunk is Siófokon.
Az bajnoki rajton mindkét csapatra igazán nehéz erőpróba várt, hiszen mindkét korosztályban a Siófok csapata az dobogón, vagy a közvetlen az élmezőnyben volt.

Németh István vezette U19-es csapat sajnos 3-0 arányban vereséget szenvedett, ami a játék képe alapján abszolút túlzó, hiszen mezőnyben, labdabirtoklásban jobbnak bizonyultunk, de sajnos nem voltunk elég élesek a támadózónában, valamint gyermeteg hibákat követtünk el a saját védőharmadunkban. A mutatott játék bizakodásra ad okot a jövőre nézve.

Az U17-es csapatunk küzdelmes mérkőzésen szerzett pontot a jó erőkből álló Siófok csapata ellen. A mérkőzést végig kontrollálva, stabil játékot játszva teljes mértékben rászolgáltak a döntetlenre, amihez gratulálunk Szabó Benjámin vezette csapatnak.

Mérkőzésbeszámolók:
U17:
Siófok FC – FC Nagykanizsa 0-0 (0-0)
Szabó Benjámin Vezetőedző: A 4. helyezett Siófok otthonában tudtuk kezünkben tartani a mérkőzést, és helyenként látványos játékkal, többségében szervezett védekezés utáni labdaszerzésből és, kontrajátékot alkalmazva jutottunk el az ellenfél kapujáig, azonban gólt nem sikerült szereznünk. Gratulálok a csapatomnak!
Jók: egész csapat

U19:
Siófok FC – FC Nagykanizsa 3-0 (2-0)
Németh István Vezetőedző: A tavaszi szezon első bajnoki mérkőzésén fájó vereséget szenvedtünk a dobogón lévő Siófok ellen. Vereségünk azért fájó, mert ügyesen és jól játszottunk, de a szokásos fegyelmezetlenségeink és butaságaink nem tették lehetővé a bravúros eredmény kiharcolását. A mutatott játék viszont biztató lehet a jövőre nézve, és ha sikerül megszabadulni az önfejű és buta egyéni hibáinktól és a támadóharmadban is hatékonyabbak leszünk, akkor sikeres tavasz elé nézhetünk.
Jók: Szőke Renátó, Szilágyi Alexandre, Horváth Márk, Csavari Benjámin

fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci