Sikeres Pécsi túrán vannak túl legnagyobb korosztályaink. Idegenben rangadót nyert Csáki József U17-es csapata, míg Németh István vezette U19 két gólos hátrányból szerzett pontot!

2020-09-22 Off By Németh Ferenc

A regionális bajnokság 3. fordulójában a Pécsre utaztak U17 és U19-es korosztályaink, ahonnan egy győzelemmel és egy döntetlennel távoztak. A kisebbek magabiztos nyertek, míg az idősebbek nagy küzdelemben hátrányból álltak fel.

U19: PEAC – FC Nagykanizsa 2-2 (2-0)

Összeállítás: Kálovits H. (Berkes D.) – Mutter M., Schmidt, Szilágyi, Koller – Füzesi P., Kocsis, Szabó B., – Józsa Á., Csavari B., Balogh L.

Németh István Vezetőedző: Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, rossz felfogásban léptünk pályára, amivel egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek. A szünetben rendeztük a sorokat, és a második félidőben komoly teljesítményjavulást mutattunk be, aminek az eredményeképpen döntetlenre hoztuk a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak, örömteli, hogy hat 2004-es játékos is pályára lépett.

Gólszerzők: Balogh Levente, Csavari Benjámin

U17: PEAC – FC Nagykanizsa 1-3 (1-1)

Összeállítás: Herman – Ribarics, Belső, Tüske(Erdélyi), Üst – Macedo, Dömötör, Heiszter(Mismás) – Horváth László, Horváth Áron, Kolman(Tersztenyák)

Gólszerzők:  Horváth Áron, Horváth László, Macedo de Souza Márk

Csáki József Vezetőedző: Gratulálok a csapatomnak a fontos győzelemhez. Szükségünk volt nagyon a siker élményre és az önbizalom növelésére. Bátran léptünk be a támadásokba és több helyzetet is ki tudtunk alakítani. Szép egyéni akciókból és egyéni megoldásokból sikerült gólokat szereznünk. Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttünk a PEAC ellen, akiknél tíz nálunk egy évvel idősebb játékos is játszott.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#